Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dałem żonie nauczke

Żona chciała mnie spoliczkować! A ja ją za włosy!!!

Polecane posty

Gość dałem żonie nauczke

i kazałem klęczęć!!! I przepraszać! Przeproś suko! mówiłem do niej i kazałem jej przysięgać że nie uderzy już żadnego mężczyzny bo faceta kobiecie również bić nie wolno!!! chodziło jej i pocałunek z inną kobietą!!!! Poszła do tej kobiety i dała jej łomot. Kobiete trzeba trzymać krótko. Widziałem co żona jej zrobiła, kopneła ją w brzuch. Jestem ze swojej pani dumny!

Gość ivo7er
Lecz się, psychopato. za włosy to sobie psa ciągnij.

Gość dałem żonie nauczke
A żona jak chce kogoś policzkować to niech lepiej policzkuje drugą kobiete!!!! nauczy się szacunku do mnie, moich pieniędzy i mojego meiszkania albo inaczej się wyniesie. Skopała przynajmniej inną kobiete i to z jakimi nerwami o mnie :D

Gość dałem żonie nauczke
dałem jej jeszcze kopa z półobrotu tak, że od razu przyjęła pozycję do anala, więc zrobiłem co trzeba

Gość też uważam że skoro mężczyzna
nie ma prawa uderzyć kobiety nawet jak go poniesie to kobiecie również nie wolno uderzyć mężczyzny. Tym bardziej że ono używają by facet zmierzył się z facetem z kimś silniejszym. To niech ona zmierzy sięz kobietą.

Ja nie udezyl bym kobiety za cienki w uszach jestem predzej ona by mi przywalila i tyle by z tego bylo :D

Ale lubię kobiety które wolą przywalić kobiecie niż uderzyć faceta... i tak musze wychować żone a przyznam że biła te 20latka z całą siłą a ja stałem, patrzałem i śmiałem się.

Gość lajf is brutal of zasackas
degenerat