Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

boje sie kobiet one sa nie bezpieczne !!!

Polecane posty

hehe... a sama siebie rozumiesz? bo ja czasami nawet siebie nie ogarniam :D

Teraz kobiety sie niczego nie boja jak im facet podskoczy to potrafja zniszczyc faceta psychicznie nie musza uzywac sily chociaz i takie sie zdazaja

ale w przyrodzie jest rownowaga.... a co robi mezczyzna jak kobieta "podskoczy"?

"bo to zla kobieta byla..." nie uogolniaj ze zawsze facet zle wyjdzie :D

Gość dsdsdsdsqq
boisz sie kobiet bo ich nie znasz,nie są niebezpieczne ,tylko skomplikowane im mniej o nich wiesz,tym lepiej dla ciebie :P

no raczej sie nie zgodze- to co nie znane zawsze wzbudza lek :D czasami warto poswiecic czas i uwage aby zrozumiec chociaz troche, poznanie poprzez zrozumienie zmniejszy uczucie zagrozenie :D

proponuje ksiazke "kobiety sa z wenus a mezczyzni z marsa" czy jakos tak, fajna rozryzka. Tymczasem uciekam, obowiazki wzywaja.Pa

Ble Ble ma racje. Ostatnio zreszta o tym pisałem. Kiedyś facet przyłożył żonie, a teraz prawo i obyczaje bzabraniają i kobiety bezkarnie niszczą psychicznie facetów.

Byłem na zakpuach, a później ide na francuski. Zaraz tv pooglądam. Nie należy sie przejmować, trzeba być na luzie. A jak Ci jakas bedzie ubliżać, to zerwac kontakt.

Skoro się tego boisz, to znaczy, że sam siebie nie akceptujesz. Kobiety nie są takie straszne, jednak nie lubią zakompleksionych mężczyzn.:)

Gość sax7777
EEE tam tak bo jesteąś bezbronna bezrozumną ofiarą i zła dzika kobieta o wymiarach 2x2m sie rzuca na biednego malego niewinnego facecika i Cie miazdzy z sila King Konga.. ja pitole! cos musiales chyba zrobic skoro tak Cie kobiety traktuja??? moze czyms je prowokujesz? na serio uwazasz ze lujdzie sie nabieraja na takie zalosne lamenty? robisz z siebie em,. ciotę?