Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania91.;)

Przypał na randce :D

Polecane posty

Gość szrmierha
weź nie zadawaj sie z tym psycholem, zdesperowana jestes ?

Gość magdalena86m
Daj sobie spokój z tym facetem, burak skończony i tyle.. zażartowałaś, a on chamsko Cię potraktował zostawiając Cię samą w kawiarni. na dodatek teraz udaje, że się nic nie stało.. prostak z Niego.

Gość księżyc w pełni ....
wiesz co, sorry, ale gdybyś mi poczochrała włosy lub nawet wyciągnęła łapę w ich kierunku to byś usłyszała dokładnie to samo - nie życzę sobie tego! Może bym nie wyszła od razu ale atmosfera już by była zważona. Twoja duma została urażona bo facet wyszedł ale wina twoja. Następnym razem zastanów się dobrze zanim pozwolisz sobie na tak poufały gest w stosunku do obcej osoby

Gość ania91.;)
Ok może źle zrobiłam, ale naprawdę przez telefon, internet wydawał się fajnym gościem. Masz racje mógł zwrócić uwagę, a nie się obrażać i wychodzić, a teraz udawać że nic się nie stało.

Gość na tym forum
ja pyerdole, koleś jest od ciebie starszy zaledwie o kilka lat (to twój rówieśnik właściwie), a srasz z tym "panem" jakby co najmniej ze 20 lat starszy od ciebie był :D Głupi był, że wyszedła zamiast tego mógł ci rozmazać makijaż na oku na przykład :D Tak dla fanu i w ramach rewanżu.

Gość ty na serio masz 22 lata
? bo zachowałaś się jak yebnięta nastolatka :O Ale żal. Mądry chłop, że od razu dał nogi za pas.

Gość ania91.;)
Czyli co? Źle zrobiłam. Proszę was no. Moze nie powinnam go poczochrać :D ale cóż stało się, nie żałuje - okazało się jakim jest bucem. Napisałam 'panem' bo miałam na myśli to jak wysokie mniemanie o sobie ma