Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mjajamjajkaaam

czy to dobry plan??

Polecane posty

Gość mjajamjajkaaam

cześć ludzie, od wczoraj się odchudzam waże 59 kg przy 162 chcę dojść do wagi 47-50 kg zapisałam się na siłownie, fitness ( wczoraj pierwszy raz) jutro idę znowu. Wczoraj zjadłam jajecznice z dwóch jaj bez masła bez soli, do tego dwa plastry pomidora, na obiad woreczek kaszy, ogórek kiszony, 1/4 papryki i potem wypiłam czarna kawę. niestety wiem,że to mało, ale nie zdążyłam zjeść nic więcej, dzisiaj zjadłam dwie kromeczki ciemnego chleba z łyżeczką serka wiejskiego i plastrami pomidora do tego czarna kawa teraz planuje zjeść talerz zupy pomidorowej z ryżem, potem sałatkę warzywną. czy to dobry plan ? co jeszcze radzicie ?

Gość hmmmmmmmm ;p
tez malo

Gość mjajamjajkaaam
aha i mam zamiar jeszcze dzisiaj pociwczyc 45 minut w domu ( brzuszki itp) dodatkowo smaruje ciało nivelazione farmony

Gość mjajamjajkaaam
nie wiem co jeszcze moge jesc/ robić?

Gość mjajamjajkaaam
prosze o proadę :)

Nie jesteś głodna po takim śniadaniu? Strasznie mało. Obiad mogłabyś zmniejszyć, bo worek kaszy to dość dużo :) Np. pół worka i więcej dodatków do tego. I jakaś lekka kolacja. Skoro tyle ćwiczysz to powinnaś zjeść coś po treningu. Kawę pijesz, bo lubisz czy chcesz żeby hamowała głód? Lepiej zamiast niej jakąś herbatę.

Gość mjajamjajkaaam
aktualnie nie udało mi sie kupić herbaty zielonej liściastej, bo nie było w sklepie a pic kawę muszę dla podtrzymania metabolizmu..Zieloną pije taka najtańsza bez dodatków z auchana za 2 zł i polecam. Kiedy ja kupie na pewno odrzucę kawę. Nie miałam pomysłu na śniadanie może dodać do tego grapefruita ? lekka kolacja tzn np serek wiejski? dobrze w gole jeść na kolacje białka...

Gość mjajamjajkaaam
właściw po tym śniadaniu myślałam, że umrę z głodu hehe :)

Gość mjajamjajkaaam
teraz zjadłam 1,5 talerza zupy pomidorowej mhhhmm moja ulubiona :) czy to nie za dużo?

Gość hmmmmmmmm ;p
za duzo

Ta pomidorowa to zależy jaka, bo jak ze śmietaną i dużo ryżu to nie aż tak dobrze :) Na śniadania jedz jakieś płatki, będzie szybko i syto :) Ja robię różne placki czy gofry z otrąb i odrobiny mąki pełnoziarnistej. Obiady warzywka i mięsko lub ryż brązowy, kasze itp. Ja czasami jem makaron pełnoziarnisty z łyżką pesto. Może być ryba. Kolacja to może być nabiał jakiś.

Gość mjajamjajkaaam
liliann jesteś facetem? ja jestem kokieta : D jak cos :0 to dla mnie za duzo płatki wcale nie są takie dobre po nich mi sie chce jesc....poza tym nie mam czasu na cudowanie rano wiec w grę wchodza kromeczki tylko z czym ?

Gość mjajamjajkaaam
kobieta* miało być :P)

Możesz cudować wieczorem i mieć na rano gotowe ;) Ja tak robię. Rano też nie mam na nic czasu, nawet śniadania w domu nie jem tylko do pudełek pakuję :D A płatki to zależy jakie. Trzeba samemu tak wykombinować, żeby było Ok.

Gość jamamamama
ile udało Ci się schudnoc lilian??

20kg. Ale dawno i parę kg przybyło, bo lubię słodycze, tzn lubię je wieczorem.

To ja Ci polecam jeść trochę więcej. Polecam regularność i mniejsze posiłki, spożywane o tych samych porach. To naprawdę pomaga, bo przemiana materii działa wtedy szybciej. Do tego tak jak robisz - jakieś ćwiczenia. No i z własnego doświadczenia mogłabym Ci polecić http://www.barefoot.pl/53,hoodia-gordonii-plus.html. to suplement diety, dzięki któremu udało mi się sporo schudnąć.