Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Haha:D faktycznie glupio brzmi:D ale nie wykluczam ze nie pojde. Powiem ze dziecko stalo sie bardzo nerwowe, zle sypia, moze sie osmiesze a moze lekarz postawi jalas diagnoze. Bardzo sie balam ze moga to byc objawy adhd i dlatego rozwazalam pojscie do pediatry

Gość kdbbhshss
dla mnie to jak nic wpływ szczepiennia, tylko miejmy nadzieję, ze tylko stres jest po jej zastosowaniu 3 dawka jest najgorsza

Gość kdbbhshss
adhd diagnozuje sie dopiero jak dziecko ma kilka lat, 6, 7

Gość sponiewierana Marianna
temperatura jest normalnym stanem po szczepieniu (czasem moze wyskoczyc 7 dni po szczepieniu). jesli nic innego nie dzieje sie z dzieckiem poza tymi 'stanami nerwowosci' to raczej nie poszczepienne. faktem jest ze moze byc na ciebie po prostu zla za klocie :P. ADHD diagnozuje sie dopiero w 4 roku zycia. pracuje w zlobku i uwierz mi ze takie stany nerwowosci to nic nienaturalnego, dziennie takich atakow ze strony dzieci mam dziesiatki :D skup sie jednak na tych nocnych niepokojach.

Nie znam sie na tym dlatego pierwsze co mi przyszlo do glowy to szczepionka (uraz zle doswiadczenie), ale pomyslalam tez o adhd. No uspokoilas mnie ze jeszcze na to za wczesnie. Mam nadzieje ze jej to minie, bo jest taka nieznosna ze trudno ja czyms zajac w ogole. Zaczela jeszcze bardziej wymuszac na nas. Np wie gdzie jest album ze zdjeciami i koniecznie chce zeby jej go dac. Ja jej nie daje, to ona wpada qw histerie. Najpierw ja przytulam i mowie ze nie wolno a kiedy mnie odpycha to siadam i czekam az przestanie nie zwracajac uwagi na jej placz. Skutkuje bo po jakims czasie przestaje plakac i zajmuje sie czyms innym

Gość kdbbhshss
taa, to wygląda jak bunt 2 latka możliwe to ale ta nerwowość zaraz po szczepieniu jednak jak dla mnie naturalna nie jest i być moze wiele dzieci ma takie stany, ze gryzą itd, w przedszkolu czy żłobku, ale te dzieci też były szczepione, przynajmniej większość i nie chcę tu wprowadzac zamętu i siać paniki, bo nie taki mój cel niemniej jednak jakaś zależnośc chyba jest

sama widzisz ze cie testuje :) jak bedziesz ulegac to ona badzie na coraz wiecej sobie pozwalala. te nocne moga byc spowodowane wlasnie tym ze jej czasem nie ulegasz a ona nie potrafi sobie z tym poradzic (z tym ze nie jest po jej mysli). naprawde poczytaj troche o fazach rozwojowych :)

kdbbhshss..moze to ze po szczepieniu to zwykly zbieg okolicznosci. nie mowie autorce ze ma bagatelizowac proble ale litosci nie leciec do pediatry bo ja dzieciak leje :D poszczepiennie to raczej sadze ze innej objawy tez powinny wystepowac.

Gość kdbbhshss
tak tak, na spokojnie ale wiesz, ze nawet gorączka jest powikłaniem, chociaz pożądanym, bo znaczy, ze poprzednie dawki są skuteczne, to jest odzew na wirus, ta gorączka

Nie wiem moze macie racje z tym zalem o zadanie bolu. Chodzi wlasnie o to ze ja jej nigdy nie ulegam. Moze plakac i plakac ale to czego nie wolno to nie dostaje, a i tak ciagle probuje. Dobrze ze jestem cierpliwa i moge duzo zniesc, bo w innym wypadku pewnie bym jej ulegla:)

autorko...fajna mama jestes i bedziesz :) panie w przedszkolu beda Ci wdzeczne ;)