Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika19'90

Kilka problemów, może ktoś doradzi.

Polecane posty

Gość Monika19'90

Mam takie objawy: - ciągła senność i zmęczenie, mimo iż sypiam 7-9h na dobę, a pracę mam siedzącą i niemęczącą. - zgaga prawie codziennie - częstomocz - często boli mnie brzuch; po jedzeniu np warzyw odczuwam dyskomfort - kłucie w dolnej części brzucha, kilka razy dziennie Najbardziej dokucza mi senność, od jakiegoś czasu wypijam dziennie 2-3 kawy i 2 energydrinki a i tak ciągle jestem senna, ma to wpływ na pogorszenie ostrości widzenia i bardzo przeszkadza w pracy. Nie wiążę częstego parcia na pęcherz z kofeiną gdyż problem z tym zaczął się wcześniej. Mam się martwić, coś z tym robić? Jakieś badania? Proszę o jakąś odpowiedź.

Gość paracetamol
Refluks, helikobacter, wrzody... Najlepiej ldź do lekarza

Gość Monika19'90
no póki co nie mam ubezpieczenia, a nie mam z czego zapłacić za wszystko. Dlatego pytam na forum.

Gość to ja sie dopisze
za duzo kawy kobieto, i tych energydrinkow! ja do niedawna prowadzilam wlasnie takie zycie, duzo kawy, napojow energetyzujacych, tabletek dodajacych energii...Od ok 3 mcy pije tylko zielona herbate i inne ziolowe herbaty, nie pije kawy ( oprocz kawki z kafejki raz na jakis czas) i czuje sie duzo lepiej!

Gość Monika19'90
ale ja jeszcze tydzień temu też nie piłam. Była kawa z rana a potem co najwyżej herbata owocowa. Teraz tyle pije bo inaczej oczy mi się same zamykają.

Gość bhhhhuuuuukkkk
TO JEST NIEDOTLENIENIE ORGANIZMU po pracy wez sie za gimnastyke lub bieganie na swiezym powietrzu, wymecz organizm, bedziesz sie czula jak nowo narodzona.plywanie tez dziala znakomicie

Gość Monika19'90
dużo spaceruje, czasem ćwiczę, to nie to.

Gość wiki 124
Pracujesz i nie masz ubezpieczenia? a jak się znajdziesz w szpitalu to kto za to zapłaci. zrób podstawowe badania,przez internet się nie wyleczysz.

Gość Monika19'90
pracuje na umowę zlecenie Miałam ubezpieczenie z uczelni ale na razie zawiesiłam naukę więc zostałam z niczym. W następnym tygodniu chce isć na jakieś badania, na pewno tarczycę i wątrobę sprawdzę, ale co jeszcze to nie wiem.