Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fwefwefsefw

kochane pomozcie, krosty na wargach sromowych boliii

Polecane posty

Gość fwefwefsefw

hej nie wiem czy to nie zapalenie mieszkow wloaoswych czy cholera pryszcze czy co :( zrobilo mi sie na jednej wardze sromowej kilka grudek twardych i podskornych, w swietle widze ze sa z plynem jak pryszcz, cholernie mnie to boli, smaruje clotrimazolum ale nic to nie daje.. mam 1 partnera od lat wiec raczej nic mnie nie zlapalo :(

mam to samo. Pełno małych grudek pod skórą. Tyle ze mnie to nie boli.. moja siostra powiedziała ze miała kiedys przez długi okres to samo co ja. nie wiem czy isc z tym do ginekologa, ale bardzo mnie to przestraszyło. A ta masc tez wgl mi nie pomaga...

Gość po osi czasu
to sie leczy antybiotykiem przepisanym przez lekarza i ew mascia! raczej nie przenoszone droga plciowa (mialam gdy bylam niedotknieta dziewica). Im szybciej tym lepiej bo pryszcze moga sie przeniesc w okolice drugiej dziurki i wtedy podwojnie sie cierpi

ja własnie jutro rejestruje sie do ginekologa. Strasznie mnie to meczy i martwi. Mam nadzieje ze to nie jest nic powaznego :((( ale skoro tyle ludzi to ma..

Gość eRzecznik Polpharma
Witam, Można przypuszczać, że jest to zapalenie mieszków włosowych. Wskazana szybka konsultacja u ginekologa celem zapobieżenia rozwojowi zmian ropnych. Pozdrawiam, eRzecznik Polpharma eRzecznik Polphama to Ekspert, który odpowie na Twoje pytania dotyczące problemów grzybiczych i udzieli Ci profesjonalnej porady. Jeżeli masz więcej pytań do Eksperta zapraszamy na stronę: www.leczpaznokcie.pl