Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chilijka

Od poniedziałku dieta CHILI 3 D :)

Polecane posty

Gość chilijka

Od poniedziałku zaczynam dietę, ciekawa jestem, ile uda mi się schudnąć :)

Gość chilijka
Lavenda, od dziś nie mogę, bo jestem chora, a muszę się do nie przygotować. Przed chwilą ja otrzymałam :)

Gość skarpetka22
ile płaciłaś?

Gość skarpetka22
ile masz zamiar zrzucić?

Gość chilijka
ok.60 zł, ale zamówiłam wersję do domu, czyli kalendarz z rozpisanymi przepisami na każdy dzień. Dobre jest to, że podali ile szklanek, czy łyżeczek, a nie trzeba tego ważyć. Wersja online jest tańsza, około 40 zł.

Gość chilijka
Skarpetka, chciałabym 10, ale każdy kilogram mnie satysfakcjonuje:) wcześniej byłam na dukance, przeszłam przez wszystkie etapy, schudłam aż za duzo, ale zaszłam w ciążę i teraz muszę stracić, co przybyło :)

Gość skarpetka22
ja czytam własnie o tej diecie sa nawet niktóre przepisy ale jakoś mnie nie przekonuje, bo uzywam dużo przypraw i te zalecane składniki, a nic nie chudnę podobno dzienny koszt jedzenie to 21 pl wg mnie drogo, masz faktycznie podany cennik

Gość skarpetka22
ja czytam własnie o tej diecie sa nawet niktóre przepisy ale jakoś mnie nie przekonuje, bo uzywam dużo przypraw i te zalecane składniki, a nic nie chudnę podobno dzienny koszt jedzenie to 21 pl wg mnie drogo, masz faktycznie podany cennik

Gość skarpetka22

Gość skarpetka22

Gość skarpetka22
ja czytam własnie o tej diecie są nawet niektóre przepisy ale jakoś mnie nie przekonuje, bo używam dużo przypraw i te zalecane składniki, a nic nie chudnę podobno dzienny koszt jedzenia to 21 pl wg mnie drogo, masz faktycznie podany cennik?

Gość skarpetka22
ja czytam własnie o tej diecie są nawet niektóre przepisy ale jakoś mnie nie przekonuje, bo używam dużo przypraw i te zalecane składniki, a nic nie chudnę podobno dzienny koszt jedzenia to 21 pl wg mnie drogo, masz faktycznie podany cennik?

Gość skarpetka22

Gość dfghjgfdrs
MÓJ SPOSÓB NA MAŁY APETYT ! Jedyne, co odchudza to umiarkowane jedzenie i dużo ruchu ;) Wiem, żadne odkrycie;) Tabletki, żele, dziwaczne diety itp to tylko sposób na zarobienie na epidemii otyłości i chyba większość z nas jużo tym się przekonała. Jednak jeśli ktoś ma słabą wolę i uwielbia jeść, to zdrowe odżywianie może mu przychodzić z wielkim trudem i zniweczyć plany osiągnięcia wymarzonej, zdrowej sylwetki. Tu może pomóc Yerba Mate, która: -hamuje apetyt, -daje uczucie sytości w żołądku, -przyspiesza przemianę materii -oczyszcza z toksyn -ma mnóstwo witamin (włosy, cera, skóra i paznokcie bedą wdzięczne za taki zestaw;) -pobudza lepiej niż kawa (idealna do nauki!) -i wiele wiele innych ...(możecie o tym poczytać na blogu-link niżej) Pijąc Yerbę łatwiej wytrzymamy na diecie- ba, nawet nie zauważymy, że na niej jesteśmy, bo zwyczajnie nie będziemy głodni ;) do tego pobudza lepiej niż kawa, więc jest świetna do nauki ;) Energia, odchudzanie, koncentracja, mnóstwo witamin, magnez, żelazo, potas... Polecam ;) Z autopsji mogę potwierdzić, że faktycznie nie chce się jeść. Schudłam mimo woli, bo pijąc Yerbę, mój żołądek nie domaga się jedzenia zbyt często ;) A kawa już dawno poszła w odstawkę ;) Więcej info o Yerbie przeczytacie na tym blogu ( ma tyle właściwości, że nie dałabym rady tu wszystkiego napisać ;) ) :http://yerbomaniaczka.blog.pl/

Gość skarpetka22
co z tymi postami :O a ta dieta to dla wszystkich czy masz indywidualny program?

Gość chilijka
Niby indywidualny, ale pewnie taka sama dla wszystkich :) Jutro idę po wszystkie przyprawy. najgorzej będzie z imbirem, bo nie za bardzo lubię jego zapach. Ale cóż się nie robi, by pięknie wyglądać :)

Gość skarpetka22
napisz coś więcej.. na blogu jest parę przepisów czyli do każdej potrawy daje się te zioła?

Gość skarpetka22
napisz coś więcej.. na blogu jest parę przepisów czyli do każdej potrawy daje się te zioła?

Gość melania_mela
Ja od poniedziałku zaczynam walkę z kilogramami. Nie na takiej diecie jaką założycielka wątku. Myślę nad białkową...

Gość melania_mela
Ja od poniedziałku zaczynam walkę z kilogramami. Nie na takiej diecie jaką założycielka wątku. Myślę nad białkową...