Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona21

te plotki. :((((( !!!!

Polecane posty

Gość zawiedziona21

Czesc chciałam z kims pogadać.. Moja koleżanka naopowiadała takie rzeczy na wsi skąd pochodzi ze to poezja jesli chcecie mozecie poczytac :) w wieku 20 lat zaszłam w ciąże z moim chłopakiem .jestesmy ze soba długo wiec w sumie sie ucieszylismy.. urodziłam zdrowego chłopczyka wyszłam za niego za mąż i jesteśmy szczesliwi.. na ślub i wesele zaprosilismy samą rodzine no i swoja przyjaciolke najlepsza wzielam na swiadkową :)) no i pare dni po weselu dowiaduje sie od mojej siostry ze wlasnie ta kolezanka a ma na imie ola byla bardzo nie zadowolona ze jej nie zaprosiałam i rozpowiedziala wszytskim ze moje wesele bylo nieudane itp. choć wcale na nim nie była.. a co najlepsze powiedziała ze moje dziecko nie jest tomka( mojego męża) a ola i jej rodzina to najwieksze plotkary i cała wieś mnie obgaduje ? napisałam jej pare rzeczy ale ona sie wszytskiego wyparła... co mam teraz zrobić ??

to masz jak ja tylko gorzej i to duuuuzooo gorzej bo mnie tu tylko oczernili. Znam to o czym mowisz na wsi czy mniejszych miejscowosciach ludzie nie maja atrakcji wiec najwiekszy badziew i pierdoła ich cieszy, nie przejmuj sie tym za czas jakis zapomna:-)

Gość ghjyjy
Kochana nie przejmuj się plotkami na wsi tak jest że ludzie coś usłyszą przemielą 100 razy przez maszynkę i robi się taka plotka jak z kosmosu Koleżanka widzę bardzo fajna ale ludzie na wsi tylko plotkami żyją w mieście takich rzeczy nie ma ludzie pracują i kombinują jak mieszkanie opłacić a nie plotkami Nie przejmuj się pogadają bzdury i przestaną Ja mieszkam na wsi i też mam parę osób co plotkami żyją ale ja mam w nosie ich i robię swoje i ty też rób swoje pozdrawiam i wszystkiego dobrego w 2013r. zdrówka:)

Gość zawiedziona21
dziekuje za odpowiedź :)) i chyba tak zrobie odpusze sobie ale jak jeszcze bedzie mnie obgadywać to nie wiem co jej zrobie .. ;(

Gość malutka malutka malutka 30
czym ty sie przejmujesz!szkoda czasu i nerwow!jeszcze o tym nie wiesz ze ludzie lepiej ciebie znaja niz ty sama siebie.nie wiesz ze wszystko lepiej wiedza jak by przescieradlem byli!nie znaja cie osobiscie a mowia o tobie jak by conajmniej codziennie obiad z toba jedli i kawe pili.znam plotki na wlasnej skorze tylko ja po krotkim czasie mam na to brzydko ale dosadnie mowiac :mam wyjebane!nie masz wplywu na to co ludzie mowia bo i tak beda mowic co chca a czym pikantniejsze tym lepsze i lepsza atrakcja dla wsi i pan w okienkach domowych gdzie firanki sie ruszaja!a czesto tez jest tak ze obgaduja kobiety ktore prawie krzyzem leza w kosciele a pozniej dupe obgaduja.teraz jestes ty na wsi na tapecie a zaraz bedzie ktos inny.nie przejmuj sie bo szkoda nerwow i twojego czasu i szczescia!a na tej co tak nagadala to sie zemsci bo pamietaj ze los jest sprawiedliwy!trzymaj sie i glowa do gory!najwazniejsze ze ty wiesz jak bylo i twoj maz no i rodzina!wszystkiego dobrego!