Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o moj bosze.....

Chce miec atrakcyjnego faceta...a zagadują brzydale

Polecane posty

Gość o moj bosze.....

przystojni rowniez nawet czesciej ale chcą tylko seksu. Nie spotkałam normalnego przystojniaka, ktorego interesuje moja osobowosc a nie to co pod majtkami. I co robic? Byc samotna? Bo byle kogo nie chce, nie potrafilabym byc z brzydkim

Gość ivo7er
Mam tak samo. Wybralam samotność. Jest okropnie, ale przynajmniej jestem w zgodzie z samą soba.

Gość damn wsch
Normalny facet był złe przez was traktowany za mlodu i teraz woli być sam.

Gość Kali jeść i pić
spójrz w lustro a wszystko się wyjaśni

Gość IMO12391
damn wsch "Normalny facet był złe przez was traktowany za mlodu i teraz woli być sam." ­ Kolejny brzydal, który myśli, że jest normalny. Kolego - jakbyś był 'normalnym', Przystojnym facetem, to samice traktowałyby Cie jak Boga bez względu na podłości jakich byś się dopuścił. :classic_cool:

Gość drugiej hybryd
Można być brzuszkiem za młody a później zrobić coś z sobą. Ono debili pomysl trochę życie to sporo lat

Gość psycholog Anita D.
i nie spotkasz normalnego przystojniaka, zapewniam !

Gość Jestem_skądś
IMO,nie musi być brzydalem; samice na brzydala często nie zwrócą uwagi,ale na przystojnego... zwrócą,tyle że jeśli nie jest dość cwany,to pobawią się (a czemu nie i to z chęcią) i kopną ;)

Gość brzydki_Facet
Wy nas olewacie a nie doceniacie naszego wnętrza.To my brzydale (przepraszam przeciętni) jesteśmy skromni,wierni i oddani partnerkom a nie przystojniacy!

@ IMO12391 - jak byś była taka piękna to byś teraz siedziała z przystojniakiem w kinie, w barze, w łóżku a nie żaliła się na kafeforum :/ Kolejna beznadzieja :/ A tak, jesteś zwykłym sprzętem sypialnianym dla desperatów :D:D:D Głupia i darmowa dupodajka buahahahaha

Gość IMO12391
Jestem facetem - lala. :classic_cool:

Gość obserwatork4
Przystojnym łatwo o seks, to się przyzwyczaili. Bycie przystojnym psuje.

Gość tfghghjtfgftgyfgyg
moze nie jestwem jakims przystojnym figo fago, ale za to potrafie wyplacic w pysk, a slicznotki juz dawno sobie darowalem, mniej atrakcyjne kobiety wcale nie sa gorsze, raczej wrecz przeciwnie, nie maja takie wybujalego ego

Gość Heniu
Faceci też chcą mieć atrakcyjne a z jakimi się żenią? Obserwuj i wyciągaj wnioski, faceci mają o wiele wyższą inteligencję społeczną od kobiet. Chcesz szpanować przystojnym (i najlepiej bogatym) żigolakiem co uwodzi spojrzeniem a rozkochuje słowem to sobie go wynajmij, zapłać w naturze lub walucie, jaką uznasz za stosowną. I niech zgadnę - bo co sobie koleżanki pomyślą, bo co na fejsa wrzucę i tak dalej? Włącz myślenie kobieto.

Gość hgdjdjdfh
Tak znam takie co mysla o sobie jak o boginii, poczekajmy 15-20lat, uroda minie, a w glowce zostana te same trociny - powodzenia. Mawiaja kobiety, faceci patrza tylko na urode - hipokrytki.

Gość traugutt serii
Przystojniak chce tylko seksu bo wie, że i tak większość z was ulegnie to po co ma się wiązać?

Gość kamil jgora
brzydali też interesuje co masz pod majtkami. Faceci niestety tak mają.

autorko musisz tylko dobrze szukac...wytrwale i cierpliwie ...no i wkoncu mnie znajdziesz :)

Gość operacjaSOWA
rzeczywiście to bardzo intrygujące co kobieta ma pod majtkami... każda ma to samo...