Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marciaa11

Chudnięcie i wzmocnienie :)

Polecane posty

Gość marciaa11

Cześć Kafeteriowicze! Mam ogromny problem... Przez rok czasu bardzo przytyłam i potrzebuję bardzo szybko pozbyć się nadmiaru tłuszczu z ud, pośladków i brzucha... Mam 175 cm wzrostu i waze 61 kilogramów a chciałabym schudnąc do 55 kilogramów. w moim wypadku siłownia nie wchodzi w grę gdyż pracuję do późnych godzin wieczornych i gdy wracam do domu taka już jest zamknięta. Liczę na jakieś pożyteczne rady dotyczące diet, ćwiczeń, czegokolwiek:) Buziole!

o której kończysz pracę? Ja kończę z reguły ok 18-19 i zanim dojadę do domu to jest ok 20. Jednak daję radę pójść na basen raz w tygodniu. Siłownia lub basen są z reguły otwarte od 7 do 21 więc powinnaś zdążyć nawet przed pójściem do pracy

Gość marciaa11
No niestety ja kończę pracę najwcześniej o 20 ;( więc właśnie z tym jest największy problem. o 20, 21 lub 22 nawet zależnie od rozkładu zajęć w klubie w którym pracuję. plus godzina dojazdu do miejsca pracy.

jedyna alternatywa to warzywa i owoce oczywiscie bez bananka i winogron wtedy schudniesz i bendziesz miała durzo energi i sie wyleczysz z chorub polecam ksiazke ewy dąmbrowskiej