Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niusiaaa

Znacie takiego typu tabletki? Jak się nazywają? Pomóżcie

Polecane posty

Gość Niusiaaa

Bierze się je po jedzeniu żeby nie przyjmował żołądek tłuszczu. np Jak się zje nogę z kurczaka oczywiście jest tłusta i bierzesz tą tabletkę i ona od tłuszcza te nogę z kurczaka i wtedy idziesz i wypróżniasz ten tłuszcz. Wiecie jak nazywają się te tabletki?

Gość twój na zawsze
co sądzisz o takiej konfiguracji,mój penis w twoim odbycie,a nastepnie mój palec w twoim odbycie,drugi w siuśce,a penis w ustach?

Gość Niusiaaa
Spadaj!

Alli działał na takiej zasadzie, ale z racji szkodliwości miał zostać wycofany. Nie wiem czy już został czy są jeszcze jakieś dostępne opakowania

Gość twój na zawsze
bedziesz dzisiaj pocierała guziczek

Gość Niusiaaa
Muszę iść zapytać tylko dziś już nie dam rady. A jakieś inne tego typu zna ktoś?

Gość i ty naprawdę wierzysz w te
wszystkie reklamy środków odchudzających, eliminujących tłuszcze czy goodby apetit????? Hmm

zostały wszystkie wycofane tego typu. Bo wszelkie badania udowodniły ich szkodliwość.

Gość Niusiaaa
Yhym...

Poczytaj sobie dyskusję fachowców i marketingowców na temat tego specyfiku Alli. Między innymi stwierdzenie, że zązycie tego bardzo drogiego "leku" wywoływało tak złe skutki uboczne, że już patrzenie na coś tłustego wywoływało sraczkę czy odruchy wymiotne :) http://www.goldenline.pl/forum/1827684/alli-jedyny-lek-na-odchudzanie-prawdy-i-mity

Gość Niusiaaa
Znajoma znajomej schudla przy takich tabletkach 20kg w 8miesięcy. Ale nie wiadomo jak się nazywały.

Gość Hankaskakankaa
Thermline coś podobnego chyba.

Gość schudłam ale dalej trzymam die
Te tabletki to Xenical, ale nie wiem czy sa jeszcze na rynku Powodują bigunki tłuszczowe po przekroczeniu pewniej dawki tłuszczu w posiłku Kiedyś były tylko na receptę i kosztowały coś 250 PLN

haha, no jeśli w ogóle nie wychodziła z wc bo miałą takie rozwolnienie na dwie strony, zniszczyła wątrobę i trzustkę, to wcale sie nie dziwię że tak schudła :)

wiesz, niektóre osoby łykają tabletki z tasiemcem, ale czy naprawdę nie znasz naturalnych sposobów, żeby sobie pomóc a nie zaszkodzić? Mniej jedzenia więcej ruchu na co dzień i też schudniesz. Tyle, że nie raz od święta, ale na co dzień. Bo tabletki pewnie też codziennie trzeba łykać a nie raz na miesiąc :) Ale cóż, twoje życie i zdrowie, to łap się na reklamy. Pewnie jesteś dobrym targetem :D Właśnie dla takich osób robią te reklamy :) Jakoś trzeba zarabiać przecież :)

jak nie jesz duzo tluzczow to na nic nie pomoga, ja bralam morwe biala zeby zahamowac wchlanianie weglowodanow, o doope potluc

a gdyby faktycznie jakiekolwiek tabletki działały tak jak się spodziewasz, to nie byłoby problemu otyłych ludzi. Zlikwidowaliby kliniki do odsysania tłuszczu itp :) Nie daje ci to do myślenia?

Gość schudłam ale dalej trzymam die
z tym, ze to nie tłuszcz akurat jest głownym winowajcą otylości

wujek google wie wszystko :) Wpisz hasło a na pewno znajdziesz :)

przetestuj taka diete przynajmniej z tydzien czasu puł kila dziennie warzyw i owoców dziennie i i jak to zjesz to potem wszystko mozesz zjesc i mieso i torta tylko chodzi mi o te warzywa i owoce by zjadac na surowo