Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onlytheyoung___

Męczę się już tak dwa lata...

Polecane posty

Gość Onlytheyoung___

Dwa lata temu wpadł mi w oko pewien facet, którego znam z uczelni. Znam to bardzo dużo powiedziane, bo tak naprawdę nasze kontakty są prawie zerowe, może jedynie cześć i tyle. Bardzo mi się podoba, chciałabym go bliżej poznać, wiem też na bank, że nie ma dziewczyny, ale niestety jestem z natury osobą chorobliwie nieśmiałą i nie umiem zwrócić na siebie jego uwagi. Spotykam go niemal codziennie, obsesyjnie o nim myślę, ale tak jak mówię, brak mi odwagi, żeby zainicjować ponownie kontakt. Zawsze sobie obiecuję, że podejdę i zagadam, a gdy przyjdzie co do czego, przyśpieszam kroku i odwracam wzrok.

Gość Onlytheyoung___
Głupieję już, serio... Cały czas wypatruję, czy nie kręci się gdzieś w pobliżu, wyglądam przez okno, gdy wiem, którym jedzie pociągiem, oglądam zdjęcia, które zamieścił na fejsbuku... Wiem, to dziecinne, ale nie umiem zrobić pierwszego kroku :(

Gość trelemorele....
a ma fb? ie mozesz zagadac na fb? poza tym bez przesady, w realu też znajdzie sie temat do rozmowy... przeciez nie porozmawiamy z nim za Ciebie...

Gość Onlytheyoung___
Oczywiście, dobrze o tym wiem, ale właśnie chodzi o to, że jestem tak nieśmiała, że nawet zwykła rozmowa z tym facetem to dla mnie problem.

Gość trelemorele....
to jak mozemy Ci pomóc?

Gość Onlytheyoung___
Mam się poddać i olać sprawę czy czekać na przypływ odwagi?

Gość Onlytheyoung___
Może powiedźcie mi jak mam zagadać?

Gość trelemorele....
skoro prez 2 lata nic sie nie zmieniło to myslisz, że nagle Cie cos oswieci? człowiek uczy sie na swoich sukcesach i porazkach. jesli nie sprobujesz, nie łudź się, że kiedyś bedzie lepiej

Gość Onlytheyoung___
Zgadzam się, tylko, widzisz, nawet nie wiem od czego zacząć. Obecnie studiujemy w różnych grupach, nie mamy żadnych wspólnych zajęć, więc też brakuje pretekstu, żeby zagadać. On też raczej nie należy do zbyt śmiałych, to raczej samotnik i trzeba uważać na to, co się mówi.

Gość trelemorele....
a wspólni znajomi?

Gość Onlytheyoung___
Mamy jakichś, ale też nie są to nasi bliscy kumple/kumpele, nie wiedzą zatem w czym rzecz.

Gość asddas
Spróbuj się przełamać i zagadać coś na temat studiów. Naprawdę korona ci z głowy nie spadnie, a może coś fajnego się z tego zrodzi. Po co tak głupio marnować szanse.

Gość anormai
nie bądź dzieckiem zagadaj, wylej na niego kawę, cokolwiek chcesz żałować przez resztę życia? ;)