Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość - Ptaszyna -

Kobiety, ale szczerze - Dlaczego się tak zapuściłyście?

Polecane posty

Gość - Ptaszyna -

Od razu zaznaczam, że nie chcę nikogo obrażać, ani szykanować, po prostu się zastanawiam co jest przyczyną tego, że młode kobiety ważą nawet i ponad 100 kg.

Gość bo lubią
zjeść :)

Gość chudzinka:*
bo one myslą w ten sposób: no, teraz bedę pościć 2 tygodnie, wytrzymam i schudnę 10 kg, a potem sobie pofolguję. Dlatego są wiecznie na diecie i z jednej przechodzą w inną. A tak naprawdę to trzeba zmienić jadłospis na całe życie. Widzisz do czego cię twój sposób życia doprowadził- nic nie da jak schudniesz, a po osiągnięciu upragnionej wagi wrócisz do starych nawyków.

Bo maja problem psychiczny i sa uzaleznione od jedzenia?Zajadaja problemy,smutki stresy,tak jak alkoholicy zapijaja alkoholem...

Ok, ale w jaki sposob z tym walczą? Mówią: koniec z tym, od dziś głodówka. Potem napada ich wilczy głód. Eeee, to nie to, więc wypróbuje inną diete, I przechodza na kapuścianą albo inną monodietę, która również kończy się obżarstwem. przychodzi skrucha i kolejna superdieta: Dukan, bo wszyscy na nim chudną. I kolejny napad głodu bo nie może jeść tego czego chce. A potem znowu: zgreszyłam, ja biedna, tym razem sie nie dam: dieta 500 kcal. I tak w kółko. Mądrzej by zrobiły, gdyby przez ten czas starały się jeść normalne 3 posiłki dziennie, ale bez słodyczy i chipsów. I oczywiście dużo się ruszyć. Ale nie, bo to przecież za długo trwa, a efekty mają być natychmiastowe... Niestety jak ktoś waży 100 kg, nie obudzi sie następnego dnia w ciele 50 kg, trzeba być wytrwałym...

Gość 78u6hytg
Wprawdzie ja ważę dużo mniej niż 100kg, ale i tak można powiedzieć, że się zapuściłam pod względem figury... Dlaczego? Bo przez kompleksy na punkcie wagi i odchudzanie nabawiłam się zaburzeń odżywiania. Jem, żeby się odstresować, a nie jak jestem głodna.

No to widząc że masz problem dlaczego nic z tym nie robisz tylko brniesz w to dalej? Zrozumiałabym też gdybyś opychała się sałatą, ale zgaduję ze co innego zjadasz.

Gość u nas tez taka jedna.
a wy chudzinki nie mialybyscie się wyzywać na kim jakby grubasek nie bylo:P

żebys mogła pokazac jak jestes głupia , a nawet bardziej pusta zakładajac taki temat :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))