Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wolle

jestem biedny nie mam na chleb

Polecane posty

Gość wolle

moja sytuacja jest bardzo trudna nie mam piniedzy na zycie moi rodzice sie ode mnie odwrócili nie moge znalesc pracy czasem roznosze ulotki ale ciezko za to wyżyc jak ktos chce wspomoc to jest muj numer konta ktore musialem założyć jak bylem na stdiach bo pobierałem stypendium dla ubogich 57 1050 1445 1000 0090 6771 3637

Gość jeeeeeeeeeeeesssssssssstemmm
weź się pasożycie do roboty. W ochronie dostaniesz pracę jeszcze tego samego dnia. jak będziesz pracował na noce, to będziesz miał gdzie nocować.

Gość prawictwo pospolite141
mops

Gość wolle
tak tylko w mojej mijscowosci potrzeba oswiadczenia o niepełnosprawnosci a ja takiego nie mam

Gość żenadabuahahah
a na internet cię niby stać? komputer? poza tym nie sądzę,żeby z taką pisownią ktoś mógł chodzić na studia...

Gość żenadabuahahah
z taką pisownią to na pewno masz jakiś stopień 8)

Gość i ty naprawdę wierzysz w te
każdy ja jakiś priorytet. Jeden kupuje chleb, inny płaci za dostarczenie Internetu. Wybór zależy od ciebie :)

Gość wolle
w mopsie też bylem ale uslyszalem ze sa rodziny z dziecmi na które musza lozyc i nie maja dla takich jak ja pieniedzy

Gość wolle
w mopsie też bylem ale uslyszalem ze sa rodziny z dziecmi na które musza lozyc i nie maja dla takich jak ja pieniedzy

Gość i ty naprawdę wierzysz w te
no to został ci UP jeszcze :)

Gość wolle
jestem w kafejce w bibliotece publicznej bo jest za darmo a błędy popełniam bo nie za bardzo zwracam na to uwagę

Gość asssssssssssssssam
podaj dokładne dane do przelewu mój bank nie zezwala na wysłanie bez danych odbiorcy

wez chłopie nie gadaj głupot , obyś nigdy nie poznał czym jest głód , idziesz do mopsu mówisz że jesteś głodny i dostajesz ryże kasze zupy itp , a jak jest wyjątkowo nieogarnięta i /lub złośliwa biurwa to idziesz do jadłodajni przy domach pomocy, jeszcze nie ma w tym chorym kraju tak by NAPRAWDĘ głodni nie otrzymali jedzenia.

Gość wolle
jestem zarejestrowany jako bezrobotny ale nawet nie stać mnie żeby jechać na rozmowę kwalifikacyjną bo nie mam na bilet

Gość wolle
nie podam danych bo nie chce żeby ktoś z znajomych mnie rozpoznał jak chcesz to w pisz byle jakie to nie ma znaczenia a jak chcesz mnie wyśmiać to lepiej nic nie pisz

Gość wolle
teraz nie jetem w krakowie tam tylko studiowałem jestem ze śląska

Gość krakowianka jedna
...i w moim :( no to w krakowie masz chłopie kilka jadłodajni ,kilka osrodków pomocy ,mozesz chociażby stanąć pod piekarnią i każdy kupi Ci chleb ! żenadabuahahah - z ciekawości ,jak to sprawdziłaś ?

Gość żenadabuahahah
krakowianka http://numerkonta.com/ no właśnie, chociażby w zakonie kapucynów dają darmowe żarcie, poza tym restauracje przed zamknięciem mają masę niewykorzystanego żarcia które idzie do wyrzucenia

Gość asssssssssssssssam
trudno się mówi, chciałam ci wysłać 20zł, ale widocznie znajomi ważniejsi samo imię i nazwisko wystarczy

Gość wolle
podaj maila to ci wysle

Gość żenadabuahahah
assssssssssam wystarczy, że pójdziesz do dowolnego oddziału ing i oni podadzą dane sami jak chcesz wiedzieć kto to ;p swoją drogą możesz się podzielić danymi tego chłopa, będzie miał obciach :D

Gość żenadabuahahah
assssssssssam wystarczy, że pójdziesz do dowolnego oddziału ing i oni podadzą dane sami jak chcesz wiedzieć kto to ;p swoją drogą możesz się podzielić danymi tego chłopa, będzie miał obciach :D

Gość asssssssssssssssam
nie podam bo po co ktoś inny ma mieć mój adres mailowy poza tym już się rozmyśliłam człowiek chce pomóc drugiemu, a drugi rzuca człowiekowi kłody pod nogi

Gość wolle
taki jest właśnie ten kraj i ludzie tylko żeby wyśmiać i ponabijać oby was nigdy to nie spotkało

Gość wolle
i jeszcze jedno żaden bank nie wymaga do przelewu prawdziwych danych wiec nie badź taki do przodu

Gość asssssssssssssssam
mój wymaga, inaczej przelew zostaje anulowany

Gość asssssssssssssssam
dziwisz sie,ze takie negatywne reakcje wywołałeś wśród ludzi teraz masa oszustów krąży w sieci a ty nawet nie podałeś imienia i nazwiska dla sprawdzenia wiarygodności

Gość wolle
nie ma takiej opcji nie jestem głupi to wpisz Kubuś Puchatek

Gość asssssssssssssssam
nie można zjeść ciastko i mieć ciastko chcesz przelewu to musisz się liczyć,że ktoś znajomy może trafić na twój anons