Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mniej niz ZER0o

SKRZYWDZONA PRZEZ BOGA

Polecane posty

Gość mniej niz ZER0o

wyżalę sie wam a przy okazji wam się poprawi humor ze inni jednak maja gorzej niż wy moje wady: -gruba na dole -na gorze płaska(zupełnie nic) -strasznie pryszczata -zgarbaciała i krzywa(skolioza) -niska -zero umiejętności zero inteligencji -długi nos,małe oczy, wystające uszy -cienkie włosy -głupia -okulary -rosną mi wąsy O_o -fobia społeczna , nerwica, agrofobia , i inne leki beztalęcie zupełnie nie nadaje sie do niczego -bezrobotna, bez wykształcenia podsumowując: jestem brzydka i głupia ... dziękuje za uwage

Gość dsaess
pokaz tzytzki i nie marudz

Gość mniej niz ZER0o
ze niby co ? Oo

no to zrób coś z tym. ps. dwa pierwsze punkty to nie wady tylko to jest figura gruszki ;]

Gość Naoom
jak ludzie chcą oglądać twoje cycki to znaczy że nie jest źle ;) to ty tak siebie widzisz proponuje pójść do psychologa

Gość MotylekZelony w kropeczki
i to wszystko to niby wina Boga?? :D dobre , usmiałam sie, rusz dupe zrób cos ze soba a nie użalasz sie

Gość 78u6hytg
Nie ma Boga. :)

Gość qurwax
nie wiem czy to cie pocieszy,ale niczym szczególnym nie wyróżniasz się na tym forum:-D

Gość koniuuuu
Anka?!

Gość mniej niz ZER0o
a żeby nie straszyc ludzi staram sie nie wychodzić z domu

Gość prawictwo pospolite141
może nie jest aż tak zle ?

Gość mniej niz ZER0o
jest tak jak napisałam ale moze wszystko widze inaczej przez moja niska samocene i inne psychiczne ubytki a w ogole kto by chciała takiego paszwil jak ja :(

Gość mniej niz ZER0o
to co jest jak Boga nie ma? skądś ten swiat musiał sie wziąść?

Gość ALwT
ja tez jestem brzydka i glupia

Gość kwiatynastole
Bóg jest ale to nie On Cie skrzywdził tylko Ty sama, bo to Ty tak na siebie patrzysz. Bóg chce żebyś była piękna, miała miłość w sercu i pookładane w głowie. Z tym drugim radzę wybrać sie do psychologa!!!

Gość mniej niz ZER0o
wiadomo ze cos tam jest co nas stworzyło wiec mozna go nazwac bogiem :D

Gość Mazriuszek
zapisz sie na operacje plastyczna do TVN :D oni juz zmienia to co bedziesz chciała

Gość idiotahdtvg
a ja mam problemy psychiczne i niezadobrze sie czuje mimo ze niemam ostraszajacego ryja i nie jestem gruby jak wieprz.dodam ze prawdopodobnie mam juz zjebane papiery i nigdy niemialem dziewczyny i zapewne nigdy niebede mial .najchetniej przestalbym istniec a jeszcze niewiadomo co mnie czeka w przyszlosci

Gość Karrrrolllla
Jesteś skrzywdzona, ale wiesz przez kogo? Przez samą siebie.. Tak kochana taka prawda. Trzeba chcieć zadbać o siebie, a praca nad sobą nie należy do łatwych, ale poprawia samoocenę w dzisiejszym świecie: jeśli masz problem z trądzikiem - idź do dermatologa, jeśli jesteś gruba - przejdź na dietę, krzywa- staraj sie chodzić prosto niska - co z tego? umiejętności? - pisać umiesz, pewnie nie tylko to.. oczy, uszy, usta - każdy ma inne, Ty masz takie jakie masz, cienkie włosy - zadbaj o nie dobrymi preparatami, odwiedź endokrynologa głupia - idź do szkoły, na uczelnię, na kursy, szkolenia, czytaj książki, wąsy - jest depilacja w plastrach REASUMUJĄC: JESTEŚ LENIEM, sama skazałaś sie na taki los.. ludzie nie są idealni, ale wyglądają lepiej bo pracują nad sobą całymi latami i kontrolują się, dbają o siebie, poprawiają/ tuszują niedoskonałości i przez bystrość sa podziwiani przez innych. Ot, to cała tajemnica.

Gość idiotahdtvg
karola to sie dobrze mowi jak sie jest zdrowym i ladnym

Gość mniej niz ZER0o
z tradzikiem juz sobie rady nie daje mam go od 8 lat chodze po drmatologach biore leki i nic ciogle to samo jest poprawa a potem pogorszenie. Z włosami tak samo uzywam rozne srodki zdrowo sie odżywiam i nic a za kare ostatnio zaczęły mi wypadać, Ja sie staram ale jak widac Bog mi nie pomaga i chce żebym cierpiała

Gość vxccvxxv
a Bog jej pomaga ?

Gość mniej niz ZER0o
ja po prostu sie pytam czemu mnie tak pokarało zeby byc głupim i brzydkim jednocześnie przeciez spokojnie mozna było porozadac te maje wady innym ludzia a nie wszystko co najgorsze dac mi

Gość mniej niz ZER0o
vxccvxxv Bog nie ale photoshop juz tak :D

Gość Uoj
A moze Bóg Cię ochronił? Gdybyś była piękna trafialabyś ta tych ruchaczy? Albo zostałabyś zgwałcona? Głowa do góry. Bóg Cię kocha :-)

Gość Ciekawie mówicie
Autorko ile masz lat? Dołączam się z bólem serca do Ciebie :(

Gość Ciekawie mówicie
A moze Bóg Cię ochronił? Gdybyś była piękna trafialabyś ta tych ruchaczy? Albo zostałabyś zgwałcona? haha :D to nie zawsze działa...

Gość idiotahdtvg
wlasnie ile masz lat?

Gość mniej niz ZER0o
mam 21 lat a wyglądam na 16 super zapomniałam dodać do pierwszego posta :D