Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edward.nozycoreki

FRYZJER-ZAROBKI

Polecane posty

Gość edward.nozycoreki

ja mam srednio ok 3.000, ale odliczajac farby, kosmetyki, opłaty... Juz nie jest tak kolorowo...

Gość wufhjdfeuee
W Łodzi lekko ponad 4000

Gość edward.nozycoreki
przeprowadzam sie ;)

Gość XXXXXXXXXXX11111
JA WŁASNIE PADAM MIALAM 5 KLIENTEK W SYLWESTRA ZASTANAWIAM SIE CZY WARTO TO DALEJ CIAGNAC ;-(

Gość edward.nozycoreki
ja dzisiaj mialam 3 :D

Gość jak NIE zostałem prezydentem
dzis mi pewien pan powiedział na uszko :D

Gość XXXXXXXXXXX11111
LASKI CZY WY WSZYSTKIE MACIE TAKA TRAGEDIE W SALONIE

Gość XXXXXXXXXXX11111
JA MAM SALON 6 LAT I ZROKU NA ROK JEST WIEKSZA LIPA

Gość edward.nozycoreki
ja mam pierwszy rok, pracuje w malej miejscowosci, za strzyzenie biore 30-40 zł, ratuje mnie to ze lokal mam swoj...

Gość skarpetka22
a jakie strzyżenie? u nas 20

Gość XXXXXXXXXXX11111
TO SOBIE WYOBRAZ ZE JA ZA FARBOWANIE 40ZŁ JESTEM ZAŁAMANA ZA LOKAL PLACE 1000ZŁ

Gość no co wy opowiadacie
Ja nie jestem fryzjerką, ale moja znajoma tak i ja również się niej obcinam. Przed świętami miała totalny zapieprz - ma własny salon, pracuje sama i miała tyle klientek, że siedziała od 8 do 21-22 - jakoś na 2 tyg przed świętami. Normalnie też jest całkiem nieźle, ma czynne od 10-18 i nie ma czasu na nudę. Bierze mało - jak na łódzkie standardy, bo ja wcześniej chodziłam do innej babki, która za podcięcie włosów brała 50-60zł, teraz płacę 25-30zł - i nie mam żadnej zniżki, że jestem znajomą ;) .

Gość skarpetka22
teraz generalnie początek roku wszyscy narzekają ceny jak ceny, ale ludzi nie stać na podwyżki i ograniczają wizyty

Gość XXXXXXXXXXX11111
JA MAM NA WIOSCE I Z CENAMI NIE MA CO SZALEC BO KONKURENCJA ZA UPIECIE KOKA MA 17ZŁ IDIOTKI JAKIES W CARITAS SIE BAWIA

Gość skarpetka22
duzo jest zakładów ale sa i drogie i mają stałą klientelę generalnie styczeń jest ciężki ludzie wydali się na święta, prezenty

Gość XXXXXXXXXXX11111
ZASTANAWIAM SIE CZY JEST JESZCZE DLA MOJEGO SALONU JAKIS RATUNEK ;-(

Gość skarpetka22
poczekaj może lokalizacja nieodpowiednia moja ma stałe klientki i jakoś ciągnie, ma pracownicę raz mniej ludzi, raz więcej

Kobieta do której chodziłam wcześniej, która brała za podcięcie włosów średnio 50-60zł ma ogrom klientów, a przed świętami wszelakimi to kosi kasę aż miło i żeby nie było wcale nie jest jakaś cudna. Obcina moim zdaniem przeciętnie, chodziłam do niej chyba z przyzwyczajenia. Za farbę na średnich włosach brała 200zł. Jak tak kiedyś siedziałam tam u niej, robiłam chyba jakieś pasemka to tyle babek się przewinęło, że myślę, że ona dziennie to miała z 2000zł. Serio nie wiem od czasu zależy ta "popularność" bo ona żadną gwiazdą nie jest...

Gość edward.nozycoreki
hahah 17 zl za upiecie?! Ja za krótkie biore 30, za dlugie 40 oczywiscie w cenie modelowanie/prostowanie. Farba na krótkie od 60, pasemka ok 75 za krótkie. Gdyby nie to ze ludzie z mojej miejscowosci wyjezdzaja za granice a tu wracaja do rodzin to na pewno bylabym na minusie... Dodam tez ze kosmetykow uzywam dobrych, nie przelewam szajsu do butelek po firmowych kosmetykach...

Gość edward.nozycoreki
* za strzyzenie 30 krótkie, 40 długie

Gość skarpetka22
jak się ma stałe klientki i kolejka..czeka..to mozna ceny windować

Gość XXXXXXXXXXX11111
MACIE JAKIES POMYSŁY JAK ROZKRECIC SALON MOZE JAKIES PROMOCJE? JA JUZ I TAK PRZEZ TE 6 LAT MIALAM DLA KLIENTA PRZY 8 WIZYCIE STRZYZENIE GRATIS . WIEC JA NIE MAM POJECIA CO MOGE JESZCZE ZROBIC BY WSTAC NA NOGI

Gość Ciocia.Dobra.Rada
reklama dźwignia handlu...

Gość skarpetka22
no może dziecko gratis strzyżenie, matka robi fryz jakies cukierki... no , nie wiem, wy narzekacie, a ludzie szukają pracy i chetnie by się u was zatrudnili

Gość XXXXXXXXXXX11111
JAKA REKLAME MASZ NA MYSLI??

Gość XXXXXXXXXXX11111
DZIECKOCKO GRATIS? A TAK NAPRAWDE ZA DZIECI POWINNI NAM NAJWIECEJ PLACIC ZA PRACE W WARUNKACH EKSTREMALNYCH JAK SIE PO PODŁODZE KULAJA

Wydaje mi się, że podstawą są stali klienci... którzy polecają dalej. Przynajmniej ja tak trafiłam do obecnej fryzjerki.

Gość skarpetka22
ja mam swoja fryzjerkę i zna włosy, nic nie mówie i ona sama robi balejaże, układa... widzę np w skarbówce stolik , stołeczki, kredki, malowanki dla dzieci to samo kawiarnia..matki plotkują, a dzieci sie bawią musisz tej klientce do d..y za przeproszeniem wleźć, takie czasy

Gość XXXXXXXXXXX11111
JA JESTEM JESZCZE MLODA FRYZJERKA MAM 25 LAT I DZIWIE SIE ZELUDZI NIE MAM KIEDYS BYŁO LEPIEJ ALE TERAZ MAM MALE DZIECKO I PRAWDA JEST TAKA ZE KLIENCI WYPIELI SIE NA MNIE TYŁKIEM

Gość sasdsada
" JA MAM SALON 6 LAT I ZROKU NA ROK JEST WIEKSZA LIPA" bo z roku na rok(a raczej z miesiaca na miesiac) podwyzszacie ceny. kiedys strzyglem sie co 3 tyg bylo po 8zl teraz jest juz 18zl wiec chodze co 2 miesiac albo rzadziej