Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mxmx

śluz z niewielką ilością krwi po ostrym stosunku

Polecane posty

Gość mxmx

Ostatnio bardzo czesto kocham sie ze swoim chlopakiem, bez zabezpieczenia, to jest ostry seks, ale nigdy nie dochodzi do wytrysku w pochwie. Dzis takze odbylismy stosunek, rowniez ostry, nawet bardziej niz zwykle po czym w toalecie na papierze zobaczyłam w sluzie mały skrzepek krwi. Dodam jeszcze, choc nie wiem czy to istotne, ze ostatnio jest mi bardzo mokro ;) Dzis mam 19dc i pobolewają mnie jajniki. Czy któraś może mi odpowiedzieć, co to może być?

Gość to normalneeee
od tarcia :)

Gość dokładnie zdarty nabłonek
w pochwie albo otarte krocze. heh zastanawiam sie jaka przyjemnosc jest z ostrego seksu ...laska pewnie nie wie nawet co to orgazm :D

Gość mama majowa:)
może masz nadżerkę

Gość to nic takiego przy ...
ostrym seksie mama majowa:) - gdyby to była nadżerka to przy seksie czułaby ból...tym bardziej przy ostrym seksie

Gość rób tak dalej a z nadżerki
się nie wyleczysz. Poocierasz pochwę, może i inne świństwo urośnie :( Ale co tam, byle Misiu był happy, ty się nie liczysz. :( Bo nie wmówisz mi, że to cię kręci. Chyba że masochistką jesteś :(

Gość agula8
mozliwe że to zwykłe otarcie, ale jesli chcesz mieć pewność co do nadżerki to poprostu idż do gina i zrób cytologię.A dla higieny po stosunku używaj sobie cos łagodzącego-ja smaruje się provag żelem. I jeszcze co do nadżerki to ona niekoniecznie musi boleć.Nadżerka często jest zupełnie bezobjawowa-ja miałam taką kilka lat.