Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość toom

Anonse z internetu

Polecane posty

Gość toom

Co sądzicie o anonsach, które można znaleźć w internecie, w których ogłaszają się kobiety oferujące usługi "bliższego" poznania się w zamian za kasę? Nie mówię tu o moralności, bo wiadomo jak to wygląda etycznie, zakładam, że każdy ma swój mózg, ale bardziej o tym na ile to jest bezpieczne i "sprawdzone". A nie, że umawiasz się, a w środku spotyka Cię jakiś facet ;) Jestem ciekaw Waszych opinii

Gość alfonse z internetu
różne som to ot alfonsa zalerzy

Gość milias
Ja korzystałem z Roksy i całkiem spoko, nie było wpadek, czy żadnego zdziwka. Wiem, że tam administracja o to dba ;) A laski niezłe.

Gość sexpolska.pl
Administracja dba ponieważ za te ogłoszenia kobiety muszą płacić także wiadomo Portal sexpolska.pl też wprowadzi opłaty jeżeli okaże się że jakieś ogłoszenie jest nieaktualne lub fałszywe wynika to także z funkcji jakię dają takie portale np zgłoś anons wtedy zgłoszony anons przechodzi weryfikacje pod każdym kątem jak coś nie tak to jest usuwany. Także nie tylko administracja co także użytkownicy takich portali o to dbają bo na taką ilość nie sposób każdego sprawdzić. Polecam również sexpolska.pl