Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak tylko pytam...

czy jest za stary na dziecko?

Polecane posty

Gość tak tylko pytam...

Moj maz i ja chcielibysmy miec dziecko. Ale on martwi sie ze jest juz za pozno,ze po prostu jest za stary. Ma 38 lat. Co o tym myslicie? Ja mam 30 i uwazam ze to idealny moment. Ale martwia mnie jego watpliwosci

Gość hfdjsbdhf
Jak mu nie dyga, to za stary, ale jak dyga, to nie ma na co czekać :)

Gość Męzatka45rrrar
niepotrzebnie :) jeszcze nie jest za poźno

Gość tak tylko pytam...
jemu już praktycznie nie staje bez wiagry:(

Gość tak tylko pytam...
20.26 podszyw nie pytam o kwestie fizyczne bo to wiem ale chodzi mi raczej o to jak spoleczenstwo postrzega tatusiow kolo 40 stki.

Gość byczycaaaaa
Za stary? Przeciez ma dopiero 38lat kobieto. A czy Brat Pitt byl za stary albo David Bheckam robiac w tym wieku dzieci? to jest najlepszy czas dla faceta

Gość tak tylko pytam...
Byczycaa to sa jego watpliwosci,nie moje. On boi sie ze bedzie postrzegany jako dziadek,nie tatus patrzac na malolatow z wozkami na miescie wiem czemu tak mysli i chce mu to jakos wyperswadowac

E tam spoleczenstwo. Zreszta teraz ludzie sie decyduja na dziecko w pozniejszym wieku wiec nikogo to juz nie dziwi. Moj maz ma 38 lat, mamy synka a teraz on mnie namawia na drugie i nawet o jego wieku nie pomyslelismy bo normalny wiek na dziecko. Meza kuzynka ma 38 lat i dwie corki z mezem ktory ma juz prawie 60 lat. Tak ze mu powiedz zeby sie nawet nie wyglupial z tymi swoimi 38 latami ;)

Gość histeryczka ;p
he he nie nie jest ;p moj jest w tym samym wieku co twoj, ja mam 26 lat i wcale mi sie na macierzynstwo nie spieszy wiec wczesniej jak za 5 lat potomka sie nie spodziewam ;p

Gość dlaczego dotychczas
histeryczka ;p - nie jesteś prawdziwą kobietą. powinnaś starać się już dawno. on Cię zostawi.

Gość tak tylko pytam...
He he no chyba mu te wpisy pokaze :-)

Gość barnej
Jeśli twierdzi, że jest za stary - to jest. Po prostu nie chce i tyle. Nie zmuszaj go. Dziecko to wyrzeczenie się dotychczasowego życia - może on je lubi?

Gość byczycaaaaa
jakies glupie gadanie, zaden facet nie mysli o sobie w tym wieku ze jest na cos za stary;) Sorry, ze to pisze, ale moze on po prostu nie chce miec dzieci i wykreca sie wiekiem.

He he wczoraj widzialam jakis urywek programu i dziewczyna 19 lat miala juz czworke dzieci ( i to chyba jeszcze kazde z innym z tego co zrozumialam) tak wiec Histeryczka faktycznie pozno planujesz zaczac ;) :D

Gość tak tylko pytam...
jak to nie chce, musi chcieć. to będzie nasz fasoleczka:)

Gość byczycaaaaa
dlaczego dotychczas histeryczka ;p - nie jesteś prawdziwą kobietą. powinnaś starać się już dawno. on Cię zostawi. hahaha a to co? Jakas nawiedzona matka polka czy babcia co mysli ze dziecko trzeba splodzic najpozniej majac lat 20. Znam pary co maja po 30lat i nie maja dzieci z wyboru, ale sa szczesliwymi malzenstwami, a znam takie co maja po 20+ siano we lbie kilkoro dzieci i zdrady

Gość histeryczka ;p
no tak ja juz powinnam byc babcią ;p ;p

Gość POMINĘŁAŚ MNIE:( :( :(
mój mąz ma 52 lata(1960 rocznik) i staramy się o dziecko wspólne. ja jestem sporo młodsza od niego. więc nie mów mi,ze męzczyzna 38-letni jest za stary na dziecko,bo nie wiesz co mówisz.

Gość no raczej jest
Ja uważam, że tak i Twój mąż ma słuszne obawy co do poczynania dziecka w tym wieku. A gdzie byliście wcześniej? Kariera? Policz sobie. On ma prawie 40 lat, jak dziecko będzie miało 20, to ile on będzie miał? 60 tak, prawie i co, to już jest dziadek. Ile jeszcze przed nim życia? 10, 15? Oby setki dożył, ale jak szybko to dziecko zostanie sierotą bez taty, bo ty młodsza jesteś. Może on niegłupio myśli. Ale... rób jak uważasz.

Gość dlaczego dotychczas
histeryczka ;p - dobrze, że w ogóle paniusia raczy chcieć je mieć :o a nie żyć jak pasożyt dla siebie

Gość resseta
moja mama miała mojego najmłodszego brata w wieku 35 lat a tata miał 37 i jakoś sobie teraz żyją....mama ma 57 a tata 59.....brat jako 22 pracuje i mieszka z nimi bo mu wygodnie a rodzicom w to mi graj bo im jeszcze pomaga a oni jemu.

Gość histeryczka ;p
ha ha oke osoby ktore nie maja poczucia checi zalozenia rodziny w danym momencie raczej powinny poczekac a nie patrzec na to ze inni albo wpadli albo zdecydowali sie wczesniej, bo zmuszanie siebie samej nie jest dobre -> patrz matka madzi! nie uwazam sie za pasozyta bynajmniej :D

Gość dziecinnie proste xxx
Wiesz, nie mieszkam w Polsce od ponad dziesieciu lat, wiec sie nie orientuje.. Wszyscy moi znajomi mieszcza sie w przedziale 30-50 lat i co raz slysze o slubach, pierwszym, drugim, trzecim dziecku. Ja mam 32 lata, maz 42, mamy 2-letniego syna, i uwierz nikt okiem nie mrugnal, ze pozno zdecydowalismy sie na dziecko :) Co wiecej, caly czas slysze pytania, czy i kiedy drugie :) To chyba dzis norma, takie dojrzale rodzidzielstwo.... Poziom zycia, dlugosc zycia, opieka medyczna, bla bla... :) Niech maz porozglada sie na boki, a chyba naprawde sie zdziwi :) pozytywnie oczywiscie :)