cwana w necie, tzipa w świecie 0 Napisano Styczeń 8, 2013 Od dzisiaj bedziecie musieli znosić moją zaczernioną osobę na kawe chociaż jako pomarańcza bywam już tutaj ponad 3 lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Z Każdym Dniem... 0 Napisano Styczeń 8, 2013 Ja jestem od siedmiu lat i tzo w związku z tym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cwana w necie, tzipa w świecie 0 Napisano Styczeń 8, 2013 to ze jestesmy uzaleznione od tego forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Samotny 21latek Napisano Styczeń 8, 2013 Fajny masz nick kotku ;) Ile nasz lat ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Z Każdym Dniem... 0 Napisano Styczeń 8, 2013 Ja nie jestem, więc ponawiam pytanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomarańczowa_rewolucja Napisano Styczeń 8, 2013 czy to nie dziwne, że tato zakazał mi sie dziurawic dla Ozdoby? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fcuker Napisano Styczeń 8, 2013 musisz przejść rytuał inicjacyjny, czyli każdemu kafeteriuszowi obciągnąć z połykiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to ja maravilha jak cos Napisano Styczeń 8, 2013 eee jam byc dluzej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fieodora 0 Napisano Styczeń 8, 2013 fcuker to forum dla kobiet..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fcuker Napisano Styczeń 8, 2013 o pardon, kafeteriankom też możesz obciągnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cwana w necie, tzipa w świecie 0 Napisano Styczeń 8, 2013 Mam skończone 22 lata, rocznikowo 23 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cwana w necie, tzipa w świecie 0 Napisano Styczeń 8, 2013 nie uznaje rimmingu, ale Master uwazaj, bo rejony stalowej woli nie sa mi obce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Samotny 21latek Napisano Styczeń 8, 2013 Skąd tzipo jesteś ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cwana w necie, tzipa w świecie 0 Napisano Styczeń 8, 2013 z jednego z najwiekszych polskich miast :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Samotny 21latek Napisano Styczeń 8, 2013 Obstawiam że to Berlin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cwana w necie, tzipa w świecie 0 Napisano Styczeń 8, 2013 nie :) mieszkam w Polsce, dokladnie w Krakowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pewna brzydka gruba i glupia Napisano Styczeń 8, 2013 kafeteriuszka tez jest z krakowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cwana w necie, tzipa w świecie 0 Napisano Styczeń 8, 2013 ja akurat jestem ladna, szczupla i inteligentna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Samotny 21latek Napisano Styczeń 8, 2013 Nie wątpię inteligentna osoba zawsze musi coś dokładnie przemyśleć za nim to zrobi , Tobie na przykład zajęło 3 lata myślenie nad tym czy zaczernic nick na kafe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Styczeń 8, 2013 skoro zaczerniła tzn, że przez te 3 lata się uwsteczniła :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cwana w necie, tzipa w świecie 0 Napisano Styczeń 8, 2013 akurat zaczernienie nicku to byl impuls, zawsze jest, bo czarnych nickow mialam juz tutaj kilka :) ale na zadnym nie dobilam do 100 postow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Styczeń 8, 2013 a no tak właśnie mi się coś wydaje, że już widziałam pare takich samych topików :O to do następnego nicku i tematu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cwana w necie, tzipa w świecie 0 Napisano Styczeń 8, 2013 akurat jeszcze nigdy pod zadnym nickiem nie przywitalam sie z kafeteriuszami :) To moj pierwszy topik zapoznawczy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Samotny 21latek Napisano Styczeń 8, 2013 Więc na tym masz zamiar dobić do przynajmniej 100 czy to będzie stały nick ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Styczeń 8, 2013 akurat robię sobie z Ciebie jaja więc się nie tłumacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cwana w necie, tzipa w świecie 0 Napisano Styczeń 8, 2013 To bedzie juz stały nick, a przynajmniej taki mam zamiar na chwile obecna :) A ze ka kafe spedzam ileś tam czasu dziennie, to znaczy ze codziennie bedziecie mnie mogli czytac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Samotny 21latek Napisano Styczeń 8, 2013 No więc skoro uważasz że jesteś inteligentna to skąd ten że tak powiem głupi nick ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cwana w necie, tzipa w świecie 0 Napisano Styczeń 8, 2013 bo mi się podoba :) mialam jeszcze glupsze nicki, nie bede ich lepiej wymieniac tutaj :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Samotny 21latek Napisano Styczeń 8, 2013 Aha więc podsumuje . Twoja inteligencja pozwala Ci się wybić na takim forum jedynie głupim nickiem ? :-O radzę założyć nowy będzie się lepiej czytało . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach