Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co myślicie o tym ???

Podobno jestem przystojniejszy od brata ale..

Polecane posty

to mnie zawsze olewają po pierwszej randce, a w nim się w dodatku zakochują od razu, i on dodatkowo każdą próbuje zaciągnąć do łożka na pierwszej drugiej randce. Co on ma czego ja nie mam? Z temperamentu jesteśmy podobni. Czemu tak jest?

Gość rolek
ciesz sie że masz coś takiego jak randki bo ja nigdy niemiałem ha ha

Gość Samotny 21latek
Gadka się liczy kolego . Skoro siedzisz na kafe to jakoś nie wróże Ci nic dobrego chociaż wróżbitą nie jestem :)

No w sumie ale i tak na każdej dostaje kosza, tylko te które mi się nie podobają zazwyczaj chcą dalej sie spotykać a te ładne to niby jak by chcialy ale jednak nie.

Gość Luiza a NET
to napewno chodzi o czar(y)

Gość s=xxxxxxxx
ma to COŚ

No właśnie, ja mam dużo lepsze poczucie humoru od brata, to ja zawsze rozweselam towarzystwo.

Gość rolek
pierdoły a nie spotykania i miłości ja niemiałem laski i też żyje ja sie ich boje wzasadzie ha ha . eh ide sie uczyc bezsens totalny

Gość rolek
podobno jest taki typ że kobiety lubia utalentowanych czasem niegrzecznych hamów jednak ja taki niejestem i mam to głeboko gdzies !

Moze jestes zakompleksiony i one to wyczuwaja, No ale jak ktos napisał - ciesz sie ze masz te randki:) niektorzy mogą pomarzyć

Gość Samotny 21latek
Teraz zadaj sobie pytanie... brat siedzi na kafe czasami ?

Gość gnfnfgnfn
jestes nudny i tyle

Gość s=xxxxxxxx
to COŚ nie da sie opisać trzeba miec

Gość rolek
Samotny 21latek Teraz zadaj sobie pytanie... brat siedzi na kafe czasami ? ha ha dobre moi bracia chyba żaden na kafe niesiedzi a mam ich 4 ha ha ja sie obstalem taki jedynak he he

nie wiem, chyba nie wie o istnieniu kafe. No to prawda jest bardziej inteligentny ode mnie, nie wiem, ale to chodzi o randki z netu. Ja chce mieć po prostu dziewczyne a jemu zależy tylko na seksie i on zawsze coś wyrwie i później nie może się opędzić od tych dziewczyn, tylko powie slowo i one już są, a ja nic. Chociaz np jak jesteśmy gdzieś na imprezie, czy gdziekolwiek to zauważyłem że dziewczyny bardziej na mnie zwracają uwagę i nawet te które nas znają obojgu. Kiedyś nawet jego ówczesna dziewczyna powiedziała że zaczyna coś bardziej do mnie czuć. Nie wiem to takie dziwne, może to chodzi o ten seks, bo on się nie cyka, po prostu zaprasza na mieszkania i młuci i to dobrze młuci, bo laski jeczą na całą kamienicę. Może chodzi o orgazmy czy coś, nie wiem.

Gość Samotny 21latek
Dlatego trafieś na to forum , aczkolwiek to jest tylko jeden z powodów

starszy o rok a co?

Gość rolek
dobra nieczytam tego bo połowa to kłamstwo potem brata pozwaj za zakłucanie ciszy nocnej i pozbedziesz sie rywala i mozesz ty balowac potem wyjdzie z pierdla narabie ci i he he zycie niema nadczym dukac .

że co niby jest kłamstwem?

Obaj jesteśmy nieśmiali, dlatego mamy portale pozakładane randkowe, ale wydaje mi się że prędzej to ja bym się odważył zagadać do jakiejś kobiety obcej czy coś.

Gość rolek
poprostu nieboi sie sexu i tyle nic inego ty pewnie sie obawiasz tego ja tez i temu .

Gość rolek
ja ide bo zaczyna znów sie wemnie budzić ten zasrany gniew i sciekłośc nato wszystko nielubie takich tematów . pewnie to pierdoły piszesz i tyle ja tez jestem chyba przystojny choć może nie sam niewiem nigdy niebede wiedział . może znajde kiedyś laske jak nie to trudno ale dośc mam tematów w których sie pisze że ktos jest lepszy i robi to z kilkoma laskami bo mnie to psychicznie wykancza .

A co ma seks z tym wspólnego? Czy jeśli chcę zdobyć kobiete to muszę isć z nią na drugiej randce do łóżka? No raczej nie wydaje mi sie.

Rolek, a nie widzisz po laskach czy na Ciebie lecą? Dają Ci jakieś sygnały, kokietują?

Gość ezil
Ile ty masz człowieku lat? Na Jakiej zasadzie oceniłeś to,ze jesteś przystojniejszy od brata?

Gość rolek
hym ja twierdze że sie chyba im bym podobał gdybym był pewniejszy siebie normalny fryz zrobił , pogadał juz wsumie mam wprawe choć niedokonca . ale jakoś niepotrafie zagadać kiedyś zagadałem ale niezapytałem o numer bo stwierdziłem ze to głupie zreszta ja jakoś czuje że sie poddałem poprostu ini sa lepsi bardziej uzdolnieni i to dlanich są te kobiety ja bym do średnich musiał zrywac ale tak jakoś niepotrafie juz sie wstydze

Już pisałem, że jak jesteśmy gdzieś razem to na mnie bardziej kobiety zwracają uwagę.

Gość ezil
To pewnie cipa jesteś i z kobietami nie potrafisz rozmawiać.

Gość rolek
a moze ci sie wydaje że naciebie patrza albo specjalnie unikaja kontaktu z przystojniejszym i patrza na brzydszego he he tez tak może być . z babami to nigdy nic niewiadomo

Gość rolek
np ja patrze na fajna dupcie ona sie obraca to ja patrze na cos inego by mnie niezauwazyła he he spróbuj się popatrzyć na kobiete czy sie uśmiechnie do ciebie :)