Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 swinia jakich malo

wiecie co wlasnie zjad艂am?

Polecane posty

Go艣膰 swinia jakich malo

godzina 21, a ja wciagnelam wielka bule kajzere z mas艂em, salata, kotletem schabowym, ogorkiem, majonezem, keczupem i musztarda. chce umrzec 馃槶 zaraz otwieram piwo :( :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 sajonara
a ja dziwn膮 past臋 z rybk膮 i odbija mi si臋 Szczecinem czy inn膮 nadmorsk膮 wioch膮... b艂e ohyda :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja jem smazon ryz z jajkiem
i marchewka, smakuje srednio,bezplciowo,ale nie mialam lepszych skladnikow w domu..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asdfrghjkl;asdfgh
a ja trzeci obiad ;)kotlecik ziemniaczki sur贸wka ,przedtem 2 op skitels贸w ,a teraz herbatka i babeczki nadziewane .P贸ki jestem nie za gruba jem ile wlezie ;)mniam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gratki
boze! po co/ po 18 sie juz nie je nie rozumiem ludzi od rana do 13 nic nie jedza (albo i nawet dluzej) przychodza z pracy i pochlaniaja lodowke to co ty wciagnelas juz lepiej jakbys zjadla na sniadanie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Silly MARO L
polecam na wzd臋cia :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

zjad艂abym to co autorka ja s艂ysz艂am, 偶e to po 18 to jest 艣ciema

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asdfrghjkl;asdfgh
aaaaaaaa i gruszk臋 przedtem ;)Mam dziwny i fajny organizm na razie ,bo czasem przytyj臋 tak z 5 kg na m-c a potem waga mi spada bo stress :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 312312312321
jak ja bym miala nie jesc po 18, to bym musia艂am poprzestac na sniadaniu... :p W艂ascie wcinam obiad, jeszcze zjem kolacj臋, co najmniej jedn膮

Udost臋pnij ten post

bo to nie prawda po tej 18, jak juz to zalezy o ktorej idziesz spac ale przeciez od tego sie nie tyje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asdfrghjkl;asdfgh
jedzenie po 18 to jest bujda jak diabli,dopiero organizm si臋 rozleniwi jak kiedy艣 zjesz co艣 po 18-stej i nie przetrawi tego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asdfrghjkl;asdfgh
na pewno zjad艂am dzi艣 z 5tys kalorii ,fakt ok 2 godz chodzi艂am suma sumarum po mie艣cie i takie tam ,teraz le偶臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asdfrghjkl;asdfgh
ja jestem w wieku kiedy pono膰 ,przemiana materii zwalnia .Mo偶e i tak,ale cho膰 lekko przyty艂am nie jestem gruba .Kole偶anka w艂a艣nie si臋 katuje ,nie je kolacji ,dietetyczne rzeczy i przyty艂a .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gratki
moze i sciema ale ja tak robie od czasu porodu tj. 1,5 msc temu i juz mam na liczniku wage sprzed ciazy a w ciagu dnia jem normanlnie i nie chodze glodna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asdfrghjkl;asdfgh
i co by tu jeszcze zje艣膰 ?:) :D Cukierki jeszcze mam nadziewane ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 312312312321
najlepiej jeszc r贸wnomiernie w ci膮gu dnia, okr贸lewskie sniadanie i kolacja dla zebraka to tez mit, ale pokutuje... niejedzenie po 18 - bzdura, chyba 偶e si臋 kto艣 k艂adzie 21, a kolacja jest spora. A noc tez organizm musi z czego艣 czerpac, a jak si臋 kto艣 odchudza i robi duze prerwy w jedzeniu to spowalnia metabolizm

Udost臋pnij ten post

droga do sukcesu jest; jedz co lubisz z przyjemnoscia. i tyle, od tego nigdy sie nie tyje

Udost臋pnij ten post

"jedz co lubisz z przyjemnoscia. i tyle, od tego nigdy sie nie tyje" are you fuckin' kidding me? :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 poiuygfdxzqwedfghjm,
ja wlasnie pozarlam sloik oliwek zielonych (caly! ten taki dlugi, cienki :D ) i bulke z... nutella :D ps. w ciazy nie jestem ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziadek 60
a potem jak zaloza temat z pytaniem ile wazycie i ile macie wzrostu, to kazda bedzie 50kg wazyc :classic_cool:

Udost臋pnij ten post