Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja idolka

Mistrzyni ciętej riposty

Polecane posty

Gość moja idolka

Byłem dziś na zebraniu wspólnoty. Rzeźnia jak zwykle. Wszyscy się kłócą. Jedna dziewczyna próbuje spokojnie coś powiedzieć a rozsierdzony kolo mówi do niej "pani niech lepiej poprawi sobie makijaż a nie zabiera głos". A ona do niego jak ostoja spokoju "posługuje się pan sztampowym myśleniem, że człowiek piękny (dziękuję za ten zawoalowany komplement) nie może być mądry. Rozczaruję pana. Świat tak nie działa. Piękno może iść w parze z mądrością. Niestety niektórych natura nie obdarzyła ani urodą ani rozumem. Pozdrawiam pana.". Sala zamilkła na tą tyradę :) A ja zacząłem bić brawo :D Mówię Wam zebrania wspólnot to lepsze niż teatr :) Szkoda, że ta laska ma męża i dziecko :P

Gość kombinezon w łaty
hehehe...dobra!

Gość viollka
po pierwsze tę tyradę po drugie sztampowy, wyuczony typowy monolog mało twórczy a raczej odtwórczy tymi brawami sie ośmieszyłeś

Gość niesforna marcelina
niezla :) caly myk polega na tym zeby wlasnie ze stoickim spokojem na takich cymbalow reagowac.

Gość moja idolka
kutalong kutalong grzyb grzybnia atom grzyb atomowy po pi pi pi pi pi pi pipka pipka pipka ri ri riposta ci-poka pokaż pipka

Gość zegda
cięty jęzor to jeszcze ni inteligencja

Gość e_rozenka
jejku, jakie banalne... to ma zadziwiać?

Gość niesforna marcelina
jakie banalne :o widzac co inni w tym i wy pisza tutaj, jak sie obruszaja na byle jaki post babka byla niezla. juz widze jak ktos wam cos na temat urody mowi a wy myslicie jak tu inteligentnie mu odpowiedziec :D:o

Gość fbjhasbfha
Wszyscy tacy mądrzy i znudzeni a w realu pewnie by języka w gębach zabrakło. Dziewczyna fajna...

Gość moja idolka
A to napiszcie co sami byście powiedzieli. Macie przewagę bo nie macie 2 sekund na ripostę i nie słucha was cała sala. Czekam na cięte riposty.

Szczególnie inteligentne było to pozdrawiam pana. och jaką pokazała wyższosć i jeszcze stać ją było na szczodrobliwe "pozdrawiam pana". Cż za oklepany tekścik. Taki tekścik może wygłosić każdy, ale potem wrażenie podtrzymać prawdziwą wiedzą i inteligencją to raczej mało prawdopodobne, bo po takim wstępie nikt myślscy wysoko takiej osoby nie oceni. Morda szczeka, łeb mało wie

nawet jakby to było wyuczone to by jej do glowy nie przyszlo przez taki kroki czas, bo skoro wyuczone to niezgodne z charakterem. zazdroscicie

Gość pro BONO publico
stary jak widzisz i w rzeźni czasami można się czegos nauczyć :D

Gość niesforna marcelina
hehehe zaraz naskocza ze pewnie ona w ogole ladna nie byla :D cos znajda na bank :o:D

bo tu panuje stereotym madra=brzydka, a malo kogo stac na takie riposty w tak ograniczonym czasie (jesli to ma byc efektowne)

Gość moja idolka
Najśmieszniejsze jest to, że gadacie, że wyuczone. Chyba oczywiste jest, że to przedstawiłem mnjiej więcej jak to powiedziała bo nie zapamiętałbym dokładnie. Napisałem tak w jakim to klimacie było utrzymane. W ogóle śmieszy mnie to, że ktoś w ogóle mógłby myśleć, że czegoś takiego trzeba się "wyuczyć".

Gość moja idolka
No racja, każdy mierzy własną miarą. Czekam na te cięte riposty zaproponowane przez kolegę wyżej geniusze.

Gość Sztywny_PAL_AZJI
niektórzy w zakresie pojmowania maja tylko włozyć i wyjąć, nie ważne w jaka dziurę bywa, że stało się nie w tej kolejce gdy Bóg przymioty rozdawał

Gość maz swojej zony
Kiedyś byłem świadkiem jak w grupie stara baba powiedziała do młodej dziewczyny "głupoty młoda gadasz, głupoty"(chodziło o dyskusję historyczną) dziewczyna odpowiedziała tylko "z taką argumentacją nie da się dyskutować" i było koniec. W moich oczach dziewczyna urosła.

Gość fififififififififififi
GDZIES TO CZYTALAM.........Autor tylko przepisal-wiec i on nie ma tych 2 sekund:D

Gość moja idolka
Czekam na te riposty wasze. Coś długi przewód myślowy macie. Ta od staerej baby też dobra. Lubię takie dziewczyny. Kręci mnie intelekt.

Gość moja idolka
fifififiif buehehe, gdzieś to czytałaś? Boże jacy ludzie są durni...

moja idolka yo musisz uważac bo Tobie tez sie siegnie jak szukasz taiej co ripostuje

Gość loleczka
Super, też chcę się wyuczyć takiej siły spokoju :) .To doprowadza takich ludzi w środku do białej gorączki, bo ich próby ośmieszenia i zaczepki nie zadziałały.

Gość moja idolka
To byłby związek pełen iskier i namiętności:)

Gość fififififififififififi
juz wiem to jest przerobione z filmu -daleko od szosy-jak sie ma taka sztuke przed soba to ciezko o kulture:P

cóż gdyby wszyscy co mają gadane byli mądrzy to nasz polityczny światek wyglądałby inaczej a Polska miodem i mlekiem by opływała. Gadać potrafią i brzydcy i ładni, ale ja zdecydowanie ludzi wyszczekanych nie trawię.