Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiaaaaa93

czy jestem w ciąży?! pomocy

Polecane posty

witam , około tydzień temu zaczęłam współżycie z moim chłopakiem. Miałam dni płodne lecz używaliśmy prezerwatywy i nie trwało to długo z powodu bólu spowodowanego z faktu,że byłam dziewicą. Do wytrysku "w środku" nie doszło (dla bezpieczeństwa). Parę dni po tym zdarzeniu bolał mnie brzuch i jeden dzień piersi były strasznie wrażliwe, czytaliśmy o tym dużo przed i dowiedzieliśmy się, że jest to normalne po przerwaniu błony dziewiczej. Dziś mamy wtorek, a w piątek się przeziębiłam, ból gardła, kaszel, lecz wczoraj zaczęły pobolewać mnie jajniki, Jak sądzicie, mogę być w ciąży czy raczej jest to spowodowane przeziębieniem?(jutro dla pewności zrobię test ciążowy) + chciałam dodać, że raz "był we mnie" bez prezewatywy, i możliwe że znajdował się płyn ejakulacyjny, było to pod prysznicem) ,dodam że mam 16 lat i proszę o nie ubliżanie ani nic w tym rodzaju tylko o pomoc. PROSZĘ O SZYBKĄ ODPWOWIEDŹ !

Gość Perw mobilna
Tydzień po stosunku test nie wykaże ciąży jak również nie odczuwa się tak szybko ŻADNYCH objawów ciąży.

Gość pani_fiolek
spokojnie :)

Gość kaszka manna28
przepraszam, ale muszę się wypowiedzieć. Masz 16 lat i uprawiasz seks? dziecko, za nauke się weź. Znam taką co też zaczeła w tym tym wieku, dziś ma 1,5 roczne dziecko. W chwili gdy jej koleżanki idą do kina ona bawi małego.