Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eminka2000

warsztaty ślubne

Polecane posty

Gość eminka2000

Witam, nie jestem pewna czy piszę w dobrym miejscu, ale chciałabym zapytać przyszłe Panny Młode czy byłyby zainteresowane wzięciem udziału w kameralnych warsztatach ślubnych. W pierwszej części spotkania zaproszeni goście z branży ślubnej poprowadziliby krótkie prezentacje np. jak wybrać tort? jak dobrać fryzurę i makijaż?, trendy i inspiracje ślubne 2013, jaką bieliznę wybrać do figury i sukni ślubnej, itp. W drugiej części spotkania każdy uczestnik miałby możliwość indywidualnej rozmowy, porady ze specjalistami. Wszystko w kameralnej, intymnej atmosferze. Proszę o opinie

Gość DragoFM
Liczy się pomysł ale aby wypalił muszą być w tym pomyśle specjaliści tematu. Trudno sobie mi wyobrazić aby ci specjaliści mieli mniej niż 35 lat i przynajmniej 10 letnie doświadczenie.

Gość ka ta li na
a wg mnie pomysł jest nietrafny - wszytsko można spokojnie sobie "wygooglać" w internecie i nie potrzeba za to dodatkowo płacić. Oczywiscie pewnie znajdą się chętne, ale wielkiego zainteresowania nie wróże. Byłam w zeszłym roku na targach slubnych, gdzie jedną z atrakcji były własnie takie warsztaty - spotkanie ze stylistką, makijazystką, organizatorką slubów i chyba florystką - zainteresowanie było zerowe.

Nie róbcie z panien młodych melepet do kwadratu :) \Dziewczyny są obrotne i potrafią zadbać o swoje wesele :)

Nie róbcie z panien młodych melepet do kwadratu :) \Dziewczyny są obrotne i potrafią zadbać o swoje wesele :)

Gość eminka2000
Drodzy Narzeczeni, warsztaty ślubne odbędą się 23 lutego w Warszawie. Jeśli jesteście zainteresowani szczegółami, to proszę o kontakt na e-maila: warsztaty ślubne@gmail.com

Gość eminka2000
Drodzy Narzeczeni, warsztaty ślubne odbędą się 23 lutego w Warszawie. Jeśli jesteście zainteresowani szczegółami, to proszę o kontakt na e-maila: warsztaty ślubne@gmail.com

Gość eminka2000
warsztatyslubne@gmail.com