Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mycastle1

czy mozliwe ze ktos rzucil ZLY CZAR?

Polecane posty

Gość mycastle1

w polowie 2012 rzucilam prace- szef byl ze mnie zadowolony nawet bardzo ale musialam to zrobic. dlaczego- bo zarabialam okolo2500 a szef zaproponowal okolo 1500 tlumaczac ze jest kryzyz. jakis czas przed tym powiedzial ze on ma taka moc ze jak kogos przeklnie to jemu sie potem zle dzieje- tyczylo sie to pewnego pracownikam ktory go okradal. i tak sie dzieje- znalazlam prace w pewnej firmie w ktorej tez zarabialam powyzej 2000 i tez zaproponowali mi zmniejszenie wyplaty po 3 miesiacach. nie pasowalo mi to i odeszlam i juz miesiac nie moge znalezc pracy, czy to ten zly czar dziala? jak to odwrocic?

Gość kredką po szybie
pierdolił głupoty ale powtarzanie w kółko macieju tego samego błedu daje w kółko macieju te same konsekwencje

Gość mycastle1
w sensie ze moim bledem jest to, ze nie chce pracowac za 1500? za tyle nie oplaca mi sie pracowac- nie starczaloby mi na biezace wydatki nie mowiac juz aby cos odlozyc

Gość mycastle1
nie wierze w czary jednak zdarzaja sie pojedyncze osoby, ktore maja dar np jasnowidzenia, moze byly szef tez ma dar utrudniania zycia. dodamze on nie chcialabym odchodzila- ale za te pieniadze niemoglam zostac, jestem specjalista w pewnej branzy- 1500 to osmieszenie na tym stanowisku