Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnesska90

20 miesięczne dziecko nie chce jeść :( POMOCY!

Polecane posty

Gość mojares
*6 razy

Gość gthjhryj
akurat maggi to zło :D sól morska w rozsądnych ilościach jest ok

wyobraz sobie, zoladek doroslej osoby jest wielkosci zacisnietej piesci. jak myslisz jak duzy jest u twojej corki? kup w aptece lacticol (bakterie mlekowe wystepujace w jelitach) podaj przez 10 dni

wyobraz sobie, zoladek doroslej osoby jest wielkosci zacisnietej piesci. jak myslisz jak duzy jest u twojej corki? kup w aptece lacticol (bakterie mlekowe wystepujace w jelitach) podaj przez 10 dni

Gość Agnesska90
Dziekuję wszystkim za wypowiedzi i dobrą radę. Spokojnych snów

Gość Matka_ doświadczona
Nie martw sie. Mam i miałam podobny problem z moimi pociechami. Syn (teraz ma 186cm) jadł bardzo mało, panikowalam, plakalam i omal nie umarlam z przerażenie. I po co? Teraz mam mała córeczkę. Królewna jadła do 12 miesiąca a potem jakby mi ktoś dziecko podmienil. Nic dosłownie nic nie chciała jeść ( nadal jest niejadkiem) . Jest tylko jedna różnica. Ja sie już tym nie przejmuje. Wiem, ze wyrośnie na wysoka i zdrowa dziewczynkę. Staram sie ja poic woda lub herbata i nie daje słodyczy. Mojej koleżance pomogła zmiana klimatu, wyjazd w góry na dwa tygodnie. dziecko tak jadlo, ze po powrocie nie poznalam malej. Spróbuj może sie uda:)