Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o szooookkkkk

macie jakis pomysl na dietke dla dwojga? zrowy obiad?

Polecane posty

Gość o szooookkkkk

chcielismy z mezem zrzucic pare kilo, ktore nam sie dostalo, macie jakis pomysl? jakies zdrowe obiady?

Gość kupcie sobie parowar
na obiad warzywa na parze do tego kawalek rybki na parze z sosem z jogurtu i koperku odrobina brazowego ryżu albo kaszy gryczanej albo zamiast ryżu surówka z kiszonej kapusty, tartej marchewki kminku i tartego jabłka. Pyszny i zdrowy obiad.

Gość o szooookkkkk
oj rybke bym zjadla, ale moj maz nie znosi i w ogole nie ruszy nawet. drob chyba zostaje nie? to chude miesko..

Gość o szooookkkkk
moze sie przerzucimy na gotowanie na parze. myslicie ze to dobry pomysl? dluzej to trwa niz normalnie?

Gość my jemy dużo ryżu
z warzywami do tego indyk albo kurczak ale tylko pierś gotowane lub duszone i surówki do tego

Gość my też jesteśmy na diecie..
dzisiaj pierwszy dzień i jestem bardzo głodna:P Mój mężczyzna chce zrzucić brzuszek a ja zapragnęłam jedynie zmienić nawyki żywieniowe. On chce prawie całkowicie odciąć węglowodany co za tym idzie nasze menu robi się malutkie. Kurczak z warzywami to podstawa. Ale przydałoby się coś jeszcze.. :)

Gość o szooookkkkk
no ja nie mam pojecia, bo nie bylismy nigdy na diecie.. dlatego pytam. nie wydaje mi sie zebym gotowala jakos niezdrowo czy tlusto.. ale maz to piwosz i dostal troche brzuszka, a ja iestety slabosc do czekolady :/ zapisalam sie na aerobik 2xw tyg ale to nie wszystko

Gość ooooszoooooooookkkkkkk
up