Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek29,,,

Dziwna sprawa z kobieta

Polecane posty

Gość Marek29,,,

Moj problem wyglada tak poznalem pewna kobiete bylo wszystko super kawa , pozniej wspolne wypady . Seksu nie bylo ale bardzo duzo bliskosci miedzy nami bylo tulenie i takie tam Po jednym spotkaniu na kawie umowilismy sie u niej na to , ze ja odwiedze Pozniej pisalismy smsy i nagle nie odpisuje i nie odbiera Pozniej po jakims czasie pisze do niej i jak gdyby nigdy nic odpisuje Dzien po smsiach dzwonie do niej i cisza nie odbiera pozniej wysylam smsy i nic nie odpowiada o co chodzi?? i cisza 1,5 tygodnia wiec nie lapie o co chodzi Co kobieta chce osiagnac takim zachowaniem to normalne?? raz sie odzywa potem cisza potem znow jest kontakt po paru dniach a potem cisza i tak 1,5 tygodnia ciszy ja chyba zwariuje

Gość mxxx
ma męża:)

Gość Marek29,,,
nie ma jest sama To normalne , ze sie najpierw odzywa jest super na spotkanaich i chemia i takie tam a potem cisza?? co kobieta chce tym osiagnac?? chce zebym czesciej o niej myslal bo jezeli tak to sie jej to udalo w 100%

Gość Marek29,,,
Dobra dusza moze mi napisac slowa otuchy , ktorych badz co badz chcialbym uslyszec ?? Moge od tak zajac sie innym obiektem zainteresowania ale ja sie koncentruje na jednej bo chce byc fair do siebie i do niej a odpuscic nie mam zamiaru tylko co tu robic??

Gość pewnie prawiczek niewyżytek
a ja tez mysle, ze ona kogos ma i nie zawsze moze odpisac, ewentualnie sie bawi. bo jesli chodzi o gre w nieodpisywanie, to zwleka się kilka godzin.1 dzien góra

Gość Marek29,,,
Jezeli kogos ma a jest ode mnie rok mlodsza wiec juz duza dziewczynka to nie mozna napisac , ze sie kogos ma?? Czyli , ze co nagle sobie kogos znalazla a te wizyty u niej w domu i to co miedzy nami bylo to sciema?? juz sie pogubilem

Gość Marek29,,,
czy ona moze sie tak droczyc?? lub sprawdzac czy mi zalezy??

Gość jaki/
NA PEWNO kogos ma .Jak sie nie odzywa jest z tym drugim.Jak jest z toba to tamtemu nie odpisuje . eh...zakochany

No właśnie to przyszło mi do głowy że jest bardzo infantylną dziewczynką i myśli, że należy być wobec faceta oschłą i go olewać ale jednocześnie ma ciężką sklerozę i czasem o tym zapomina (wtedy odpisuje) albo ma schizofrenię ;)

Gość sdd
Olej ją, pogrywa sobie w jakieś gówniarskie gierki. Odpisywanie jest niegrzeczne, a potem udawanie głupiej - jeszcze bardziej.