Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfsdg

Hitler był z poczatku chorobliwie nieśmiały!!!

Polecane posty

Gość sdfsdg

I tu apel do społeczeństwa niszczcie, wyśmiewajcie się, nie szanujcie dalej ludzi bardzo spokojnych a sami wyhodujecie sobie tyranów!!!!! To wyśmiewanie nie jest autentycznym zachowaniem ekstrawertyków, jest to pod publiczkę!! Ludzie bardzo spokojni są dużo bardziej dyskryminowani niż niepełnosprawni, downy, czy też pedały czy lesby!!!!!!!

Gość aniaaaaa2121
bzdura. Ja nie jestem może niesmiała ,ale jakaś bardzo towarzyska tez nie jestem ,a nikt mnie nie dyskryminuje i jestem raczej lubiana osoba

Gość Rubbish man
lubie lesby

Gość Doktór Luvva
tak byl w mlodosci niesmialy, wynikalo to z roznych doswiadczen, byl wrazliwy ,a w Wiedniu widzial kurestwo kobiet zarowno Żydówek jak i gojek

Gość aniaaaaa2121
Może nie mam wielu znajomych bo jestem taka introwertyczka troche ,ale robie dobre wrazenie na ludziach

Gość aniaaaaa2121
ciebie nie musi teaku obchodzic , nie chcesz nie czytaj wolny kraj :P tylko tepi ludzie czytaja cos co ich nie obchodzi ;)

Gość Doktór Luvva
ania nie wiem co o tym sądzic

hitler się wściekł na Żydów bo nie został przyjęty do jakiejś tam akademii sztuki , profesorami w większości byli tam Żydzi , prozaiczny powód Holocaustu

Gość sdfsdg
Bardzo spokojny człowiek to tak jak mój kolega ze studiów: ja tak to rozumiem tzn: w grupie odzywa się rzadko albo w ogóle, ma bardzo lękliwą barwę głosu, mówi niewyraźne raz bardzo cicho, a raz bardzo głośno, ma kamienną twarz, jego życie to dom-studia-sklep-dom, a w niedzielę kościół mówił że nie utrzymuję już starych kontaktów z liceum i nie ma żadnych znajomych ani przyjaciół, ani dziewczyny bo jest za spokojny!

Gość aniaaaaa2121
to ten Twoj kolega jest jakiś skrajnie spokojny... Bo znam dużo spokojnych osob co maja partnera , znajomych

Gość Doktór Luvva
Ester widze ze wiesz w ktorej synagodze kantor gra, Adolfa H. na egzaminie na studia w Wiedniu oblał żydowski profesor

Gość Doktór Luvva
ania pokazesz nam?