Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koleżanka usuneła mnie z nk

Koleżanka usuneła mnie z nk a dzisiaj są moje urodziny!

Polecane posty

90 znajomych na nk i dzisiaj patrze! życzenia urodzinowe tylko 4 osoby [zły] i w dodatku 89 znajomych. Wkurwiłam się i dzwonie do niej z awanturą dlaczego mnie usunełaś a ona do mnie że zbyt dużo zdjęć daje na nk. Patrze na fb też jej nie ma bo za dużo zdjęć. Jestem wściekła na nią.

Gość dasdsadasdasd
z kolezankami wychodzi się dobrze tylko na zdjęciach 🖐️

No pocieszcie mnie. Jak można koleżanke od której brało się zeszyty, pożyczało pieniądze, oraz miało się przez nią wszystko fundowane usuwać z tak ważnych portali społecznościowych.

Gość ja mam 60
znajomych na nk i nikt nie dał mi zyczeń na święta i nowy rok i co mam płakac przez to na cafe ? ja tez nie dalam nikomu i kwita a w ogóle ta nk to pic na wodę ma się znajomych nie wiadomo do czego

Gość widać już jej nie fundujesz
i kasy nie pozyczasz :o ja tez tak mialam !

Gość pewnie jest zazdrosna o Ciebie
ja też mam "koleżankę" z czasów liceum facebooka mam od 3 lat, koleżanka założyła konto 3 tygodnie temu, skapłam się jak mi pokazało Imię Nazwisko 66 wspólnych znajomych a cała lista jej znajomych to 102 :P z tym,że wzięła dużo znajomych najprawdopodobniej ode mnie, w liceum trzymałyśmy się razem, poznałyśmy dużo chłopaków wspólnie i jakoś wielu z nich których ja mam na fejsie i żaden wspólny znajomy ich nie ma widnieje w jej liście ;p do mnie zaproszenia wysłać nie raczyła i ja jej też nie wyślę a co :)

udaję, że jej nie widzę na tym fejsie :) iii wszystkiego najlepszego :* my jesteśmy fajniejsze i ładniejsze od tych pustaków :D

10/10 :) za podsumowanie dzisiejszych ludzi;) ten freagmetn "i w dodatku 89 znajomych. Wk**wiłam się i dzwonie do niej z awanturą dlaczego mnie usunełaś " rozbawił mnie setnie :)

czkawko, ale dobrze, że poruszyła ten temat :) to jest objaw ZAZDROŚCI

moja "koleżanka" akurat ma powody bo to zawsze ja byłam bardziej lubiana, to do mnie zarywali faceci którzy jej się podobali PRECZ Z ZAZDROŚNICAMI!!!!!

autorko poobgadujmy te jędze :D

a ja sobe nie przypominam żeby mnie laska oprocz takiej jednej brzydkiej ale to jeszcze w czasach grono.net. tak to żadna LASKA mnie nie usunela! tylko faceci :O zalosne dupki!

Gość julka ulka
ja sie nie dziwie, tez nie lubie jak ktos mi spamujemilionami zdjec lub opisami co 5 minut co wlasnie robi. poza tym portale spolecznosciowe nie sa istotne wiec nie wiem po co sie o nie klocic... nie rozumiem dramatu, ciesz sie ze cie nie usunela ze swoich prawdziwych znajomych za ta awanture

Ja już jej nawet cześć nie powiem jak ją spotkam. Mowy nie ma. Nie umiała mnie uszanować to ja jej nie uszanuje. Jeszcze pinda nie dała mi ani jednej opini super zdjęcia, ani nawet 5 za zdjęcia ani nie klikneła na mych fotkach lubię to.

Gość vfgda
jesteś bardzo żałosna :O

Gość turkussss
tez nie lubie jak ktos mi spamuje zdejciami, ale noie trzeba tej osoby usuwac tylko wlaczyc opcje "nie pokazuj postow tej osoby";)

Gość zxzx
No cóż za tragedia -na miarę czasów. :D