Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nati92

Tabletki anty

Polecane posty

Gość nati92

Mam 20 lat. Biorę 3 opakowanie tabletek antykoncepcyjnych KONTRACEPT. Przed przyjęciem ostatniej tabletki z drugiego opakowania dostałam plamienia, następnie w 4 dniu siedmiodniowej przerwy dostałam miesiączki z odstawienia. 3 opakowanie zaczęłam jak należy,czyli po 7 dniowej przerwie. Żadnej tabletki nie ominęłam. Czy to możliwe ,że przedwczesne plamienie jest objawem ciąży? Dodam to tego,że od kilku dni zawsze z rana budzi mnie silny ból brzucha, po którym muszę zrobić siku i mam powiększone piersi. Jakie jest prawdopodobieństwo zajścia w ciąże? Może to być wina źle dobranych tabletek?

Gość jfnebdjvjcjs
A wystarczy przeczytać ulotkę.

Gość nati92
Objawy źle dobranych tabletek są podobne do objaw ciąży , więc na dwoje babka wróżyła...

to sa twoje pierwsze tabletki? Bierzesz Je jako zabezpieczenie przed ciaża czy miałąś probemy z okresem?

to sa twoje pierwsze tabletki? Bierzesz Je jako zabezpieczenie przed ciaża czy miałąś probemy z okresem?

Gość nati92
Są to moje pierwsze tabletki i biorę je jako zabezpieczenie

Gość nati92
Tak są to moje pierwsze tabletki i biorę je jako zabezpieczenie

Typowe objawy brania tabletek anty przez pierwsze 3 opakowania, jeśli potem nie przejdzie to do gina. To wszystko jest napisane w ulotce.

Gość nati92
Były nieregularne> |Potrafiłam dostać miesiączki nawet 2 razy w miesiącu. Nie, nie używam tamponów