Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorin23

Czy schudnę na diecie 1500 kcal i ile?

Polecane posty

Gość Dorin23

Moja zapotrzebowanie kaloryczne przy aktualnym trybie życia wynosi 2160 kcal. Ile i czy schudnę na diecie 1500 kcal w miesiąc? Czy potem też będę chudła czy muszę obniżyć kcal? Mam ok 160 cm i 76 kg wagi... Zamierzam codziennie ćwiczyć, bo już zaczęłam od tygodnia. Proszę o odpowiedź. Początkowo myślałam o diecie 1000 lub 1200 kcal.

Gość Dorin23
Wcale dużo nie wcinam. Przytyłam po hormonach...

Gość 312312312321
lepiej nawet 1700, nie wiadomo ile schudniesz bo kazdy ma inaczej, z 3 kg pewnie

Gość 312312312321
zeby spalic 1 kg trzeba miec na minus 7000 kcal

Gość Naoom
po hormonach czy po tych 2000 ? ja nie mogę ja ledwo 1000 zjem

Gość Dorin23
Po hormonach :/...

Gość 312312312321
ona pisała o zapotrzebowaniu a nie tym ile je, zapotrzenowanie wylicza sie na spcecjalnych stronach

Gość 312312312321
ja nie mogę ja ledwo 1000 zjem masz 2- latka? To cud, że umiesz pisac... :p ja 1000 to jem na sam obiad

Gość Naoom
to co wy żreta ???

Gość szczerze to ja bym dała
po jakich hormonach? ja dzisiaj zjadłam: -banana -kanapke z serkiem topionym -jeden rzadek czekolady -mala paczke laysów - obiad: mielony z ziemniakami - frytki z jednego ziemniaka z masłem - 3 kanapki ile to kcal około ?:)

Gość j.lopezzzzz1
jesli zmniejszysz kalorie to schudniesz ale ile nie wiem

Hej ja też od jutra przechodze na dietę 1500 kcal muszę dużo zrzucic i mam nadzieje że uda mi się tak do czerwca max lipca:) Przy wzroście 165 cm ważę już 75 kg to znacznie za dużo;/ moim celem jest schudnąc do 58 kg tak więc do schudnięcia mam 17kg;/ to bardzo dużo Jednak musi mi się udać do 1 czerwca:) chcialabym pierwszy raz od kilku lat nie wstydzic sie jeździć ze znajomymi na basen i opalać sie w ich towarzystwie;/ Ngroda będą także piękne ciuchy, których na razie nie moge sobię kupować bo źle we wszystkim wyglądam. Dlatego nie lubię i unikam zakupów zwłaszcza z koleżankami które są bardzo szczupłe i ważą po 45 kg. Mam ułożona dietę 1500 kcal i mam zamiar codziennie przez pól godzinki ćwiczyć na orbitreku + zacznę 6weidera a od 1 marca bedę też jeździć na rolkach 2 x w tygodniu po 1h. Nie mam nic do stracenia:) to moja ostatnia szansa.

Gość gfhgfhbbb
Ja przez miesiąc byłam na 1000 kcal i nic nie schudłam