Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byczycaaaaa

Wiecie co? Czas tak szybko leci

Polecane posty

Gość byczycaaaaa

Piosenka ktora kojarzy mi sie z mlodoscia http://www.youtube.com/watch?v=rpWQfPreH_4&list=AL94UKMTqg-9CECvP3YhkIzfpgszix8SrB pewnie bedzie smieszna teraz dla mlodszych ode mnie, w koncu ten artysta zginal kiedy oni sie urodzili albo raczkowali:) i dlatego oni sa dla mnie nikim, kogo moga miec za idola Bibera? Nienawidze wspolczesnych dzieci, wychowanych na laptopach i Ipodach sa dla mnie nikim

Gość byczycaaaaa
Trafili na gotowe. My dzieci ponizej 90 mielimy wiele ciekawszych rzeczy do robienia.

Gość byczycaaaaa
trafili na gotowe. Niczym nie doswiadczone, jedynie tym ze tatus/mamusia im nie kupil tego czy tego, a pozniej rosna takie cioty dla ktorych wszytko jest oczywiste i dotepne, musza miec to i to, bo kolega ma

Gość byczycaaaaa
Taka prawda, dzisiejsze dzieci czy nastoltkowie to cioty, wyroslo to ponadprzecietna, maja po 1, 80 i co z tego? wymadrzyly sie, ale co oni wiedza. Znaja tylko zarcie ze sloikow, sztuczne pampersy, tv i internet. Takie cioty, ktore mysla ze kur... wszystko sie im nalezy, do kazdego maja roszczenia, bo tak ma byc, podskocz to "spotkamy sie w sadzie". Kurwa niech gina przytlamszeni swoimi pryszczami nastolatkowie!

Gość byczycaaaaa
Chcialam uzewnetrznic tylko swoje mysli. Ty tez mozesz, tylko obys nie byl pryszczatym nastolatkiem...

• NAJŚWIEŻSZE

• 2
      ...