Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klara900101

Możliwa ciąża?

Polecane posty

Gość klara900101

Zabawiałam się z chłopakiem, on miał wytrysk i dotykałam jego członka. Później umyłam dokładnie ręce i korzystałam z toalety. Czy jeśli przypadkowo dotknęłam wtedy moich narządów to jest ryzyko ciąży?

Gość mlody studenciak
Ryzyko byłoby jakbyś nasienie włożyła do środka a w przypadku który opisujesz jest to niemożliwe. Wiele razy pieściła mnie tak moja była i nie zaszła w ciążę.

Gość klara900101
Ale czy jest szansa że po umyciu rąk na palcach zostało jakieś nasienie?

Gość mlody studenciak
na palcach po umyciu zawsze może zostać ale na pewno nie jest to w stanie sprawić , że będziesz w ciąży. podaj swoje gg bo tutaj nie będziemy pisać.,

Gość klara900101
Aha, czyli nie ma możliwości aby w ten sposób przenieść nasienie?

Gość klara900101
Na pewno? Nie ma ryzyka?

Gość klara900101
Na pewno? Nie ma ryzyka?

Gość Minetka OK
Jest! Musisz pod paznokciami dobrze wymyc. To nie sa zarty. Nie sluchaj tych z gory. Plemnik moze w sprzyjajacych warunkach zyc godzinami, nie tracac "mobilnosci" To znaczy moze sie poruszac, bo ogonek ma sprawny.

Gość klara900101
Nawet jeśli ręce były umyte? A dotknięcie przypadkowe przy korzystaniu z toalety?

Gość Minetka OK
Dotkniecie do czego?

Gość Nadia93
Witam Was Kochanie, mam 20 lat i o 3 dni spóźnia mi się okres a od 4 di strasznie boli mnie brzuch tyle , że zamiast okresu mam gęsty, bały śluz. Nie byłoby w tym nienormalnego, ponieważ mam nieregularne cykle, jednak od 2 tygodni ostro bolą mnie piersi, ale tak dziwnie bo po bokach (??) Czasem miewam podwyższoną temperaturę ciała a temp. mierzona w pochwie z rana to 37,3 czuje się senna, zmęczona, jestem płaczliwa i rozdrażniona. Jestem wegetarianką , która nagle zaczęła mieć ochotę na smażone potrawy! za to na czekolade nie mam w ogóle ochoty. dodam jeszcze, że z chłopakiem uprawiamy seks nom stop, także nie wiem kiedy mogło dojść do ewentualnego zapłodnienia. Zaczynamy zawsze bez, a pod koniec on zakłada prezerwatywę. Jednak pod wpływem chwili gdy zaczynami się znów kochać po godzinie on wchodzi we mnie bez gumki, zakładając ją pod koniec. to duże prawdopodobieństwo wpadnięcia jakby nie patrzeć. Jutro idę po test, ale chciałabym wysłuchać opinii doświadczonych już w tym temacie kobiet. Czy mogę być w ciąży? pozdrawiam :)

Gość co za .....................
osz matko hehehe uwazaj na bank ciaza , jak masz dlugie paznokcie to i przez tydzien plemnik buszuje pod paznokciem :D ile Ty masz lat ? Zadajesz tak madre pytanie ,ze nasuwa sie wniosek zes dziecko ;)

Gość co za .....................
osz matko hehehe uwazaj na bank ciaza , jak masz dlugie paznokcie to i przez tydzien plemnik buszuje pod paznokciem :D ile Ty masz lat ? Zadajesz tak madre pytanie ,ze nasuwa sie wniosek zes dziecko ;)

Gość klara900101
Dotknąć swoich narządów np przy korzystaniu z toalety? Jeśli było to po wtrysku a następnie umyciu rąk woda i mydlem?

Gość klara900101
Up, serio pytam.

Gość klara900101
Czy ktoś może mi pomóc?

Gość klara900101
Czy ktoś może mi pomóc?

Witam. od niedawna zaczęłam współżyć i czy mam się niepokoić takim zdarzeniem otóż były to dni płodne. Partner na początku gry wstępnej podniecił się i miał ten płyn i zaczął zakładać gumkę odwrotna stroną ale tylko trochę po czy przekręcił ją na dobrą.Wytrysk finalny był w gumie(nie pękła, itd) ale trochę się niepokoję ta odwrotnie a później dobrze założoną prezerwatywą, która była z tym płynem...wydaję mi sie, że to znikoma ilość takiego materiału aby doszło do zapłodnienia. jak sadzicie?

Witam. od niedawna zaczęłam współżyć i czy mam się niepokoić takim zdarzeniem otóż były to dni płodne. Partner na początku gry wstępnej podniecił się i miał ten płyn i zaczął zakładać gumkę odwrotna stroną ale tylko trochę po czy przekręcił ją na dobrą.Wytrysk finalny był w gumie(nie pękła, itd) ale trochę się niepokoję ta odwrotnie a później dobrze założoną prezerwatywą, która była z tym płynem...wydaję mi sie, że to znikoma ilość takiego materiału aby doszło do zapłodnienia. jak sadzicie?

Gość klara900101
Wypowie się ktoś jeszcze w moim temacie?

Gość Minetka OK
olcia55 poczytaj co to jest preejakulat. Szansa mala ale jest zawsze. Moze zanim zaczeliscie trzeba bylo poogladac jakies filmy? Nie wiem. Ksiazke moze jakas. Jak mozna strone gumki pomylic? :P ­ klara900101 nie panikuj dziewczyno. Pol zartem, pol serio napisalam. Plemnik faktycznie moze zyc dlugo. Roznie podaja zrodla. Raz kilka h innym 72h. Jednak warunki musza byc odpowiednie. Wilgodnosc, odczyn itp ­ Nadia93 to samo co wyzej. Preejakulat, ale to chyba wiesz jesli piszesz, ze szansa jest spora. O ile Twoj chlopak produkuje preejakulat. moze do gina idz z tymi objawami? 3 dni bez okresu, nieregularne cykle i sie martwisz? Cos mi tu prowem zalatuje :P