Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tabaluga22

budzi się!

Polecane posty

Gość tabaluga22

Witam. Moja roczna córka od Wigilii budzi się co dwie trzy noce i nie chce spać! Bawi się jest pełna życia. Budzi się mniej więcej o północy i buszuje do 2-3 po czym idzie spać. Zwykle rano wstawała około 9 teraz czasem 9 czasem 10.30... Spać chodzi około 13 na drzemkę śpi półtorej godziny i wieczorem 9-9.30 idzie spać. Może powinnam budzić ją wcześniej? Nie chcę by spać chodziła o 22-22.30 to za późno dla takiego szkraba. Nie dzieje się tak każdej nocy. Może ma za dużo wrażeń? Dostała sporo nowych zabawek. Co parę dni mamy gości. Może to dla niej.za wiele? Czy powinnam się z nią wybrać do neurologa? Doradźcie bo nie.mam już siły

Cały dzien i noc płacze, bo żonli z obrączkami d00p swoich nie chca dawać! Brodacza historyka wola i ksiedza dewianta zboczonego z brzuchem obleznym piwnym! Obzartusa i zwyrodnialca parszywego!

Młode katechetki chca sie ruchac z uczniami! czeka taka, az podrośnie i ja zakutasi potajemnie bez monitaringu oraz bez swiatków! Nic nikt nie powie! tajjemnica! Sekrecik! Ona niby dziecmi sie opiekuje, a o ruchaniu w d00pe mysli na ciemnej kwaterze gdy tata i mam spia ruchacza! Nosza one spodnie i i cip nie gola! Zwierz lubi naturyzm jak i elegantki zadbane wypiepszy! Kazda chce grzeszyć, a potem sie nie spowiada! Napalone sa i na chcicy nie ma stop! Toz to pociąg seksualny! jak ma wielkie cycy i dupkę rozpłodowa to tylko sie o niej myśli! W głowach na całe zycie pozostaja! Byle dzieci i kolegów nie było! Sam na sam to nawet w gabinecie lekarskim pacjent wymaca swoja lekarke i wyrucha! Kludzyk i orgia, gdy mąz dzieckiem sie opiekuje! Na pNa pieska przy swietle ruchasz se dziewczyne kolegi czy tam przyjaciela albo znajowego i w dupke patrzysz myślac by w nia wsadzić! Dlatego tak kazdy chce w dupke poruchac i kazda sie zgadza! Wszystkie da sie namówić! Ciasny anus bez hemoroidów wymyty wegetarinski bezuzywkowej sporty chick! Grzeszmy ile wlezie! szalejmy! Podkochujmy sie i dzieci płodxmy! Ale ja sie kochałem i do dzisiaj kocham w suce katolickiej! Ta dziwka dawała mi d00py pijana i naćpana po lekcji religii! Uwodziliśmy sie i smieliśmy! Ona do sadu nie przyszła! Udaliśmy, ze nic sie nie stało! Ona sie masturbowała i o uczniach myślała!