Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załaczniki do 100

KARAOKE na weselu

Polecane posty

Gość załaczniki do 100

co myślicie o tego typu zabawie na weselu? Fajne czy raczej beznadziejne? Brał ktoś udział?

Gość borka.
Mi się ten pomyśl podoba :-)

Gość My mielismy
karaoke na weselu i wypadlo super:) Ale trzeba pamietac by tego nie bylo za duzo i nie zrobilo sie show,tak 3-4 piosenki wystarczą:)

Gość My mielismy...
karaoke na weselu i wypadlo super:) Ale trzeba pamietac by tego nie bylo za duzo i nie zrobilo sie show,tak 3-4 piosenki wystarczą:)

Gość Zamiast
U nas było ale w postaci takiej że znajomi dla nas dwa kawałki przygotowali dogadali się wcześniej z orkiestrą co do podkladu

Gość gość
Karaoke lepsze jest na poprawinach. Nam restauracja, w której wynajmowaliśmy salę (Rozdroże w Warszawie) zaproponowała karaoke na poprawinach, zgodziliśmy się. Wszyscy bawili się bombowo :D

Gość częsty gośc
Z tym karaoke to jest tak: ci co spiewaja (wrzeszczą) to się bawia dobrze i przekrzykując się nawzajem, ale po kilku minutach takich okropnych jęków to juz tego nie da sie słuchać

Gość Dj Marcin Witański
Hej jestem dj na wesele. Osobiście odradzam klasyczne karaoke, podczas prowadzenia wesela w formie przerywniku rozdaję kartki z tekstem utworu i po puszczeniu podkładu wszyscy razem śpiewamy :) wspólne śpiewanie super wychodzi ale oczywiście co za dużo to nie zdrowo :) www.prezenterzy-tychy.pl

Gość gość
U nas na weselu było karaoke choć ja bardzo sceptycznie podchodziłam do tego i gdybym mogla cofnać czas to bym zrezygnowala z tego,ale mój maz chciał,wiec poszlam na kompromis.Oczywiscie goście dobrze przy tym się bawili,pospiewali sobie,posmiali się.Uwazam ze tak 3-4 piosenki wystarcza i nie ma co robic koncertu.

Gość Rita78
Ja byłam ostatnio na weselu przyjaciółki- to było pierwsze wesele, na którym widziałam karaoke- super pomysł wg mnie, goście się świetnie bawili :) Moje wesele już za pasem i też myślę, żeby taką atrakcję zafundować gościom...no i sobie :) :) :) Własnie trafiłam na ciekawego bloga w tematyce weselnej, z tego co widzę pisze go jakiś DJ i wygląda to zachęcająco, chyba się z nim skontaktuję- http://www.djmw.pl/czy-karaoke-sprawdza-sie-na-weselu/ Myślałam, że karaoke na weselu to coś nowego, a z tego co czytam to dość popularne :)

Gość gość
tylko śpiewający się bawią a goście udaja i maja dosyć ich wycia, beznadzieja!

Gość gość
karaoke jest fajne gdy jest osobna sala do tanczenia,wtedy ci co chca sobie pospiewac to sobie spiewaja a ci co ich nie interesuje to siedza w sali jadalnej albo wychodza na paierosa

Gość gość
Ja się wahałam czy zrobić karaoke na swoim weselu, ale namówił mnie DJ, który prowadził imprezę, zapewniał, że poprowadzi to tak, że gościom się spodoba i faktycznie było bardzo zabawnie :)Nie trwało to za długo tak, że Ci, którzy nie śpiewali nie zdążyli się znudzić. Były śmieszne nagrody, ogólnie udana zabawa. Myślę, że też dużo właśnie od DJ-a zależy- mój dał radę- jakby ktoś był zainteresowany to DJ-a Adama z Flesh Agency polecam :) ( w woj. mazowieckim i okolicach gra).

Gość gość
czasem karaoke się sprawdza, ale na pewno nie polecam DJ-a reklamowanego przez ciebie.

Gość gość
Wszystko zależy od gości. Jak dotąd widziałam raczej nieudane karaoke weselne - nikt nie chciał się zgłaszać do śpiewania i goście byli wręcz wyciągani na siłę do tego, reszta sali się nudziła bo wolałaby w tym czasie potańczyć, uszy więdły, ostatecznie "atrakcja" kończyła się po kilku piosenkach ledwie w niezręcznej atmosferze. A znowu na innym weselu o mikrofon walczyli sami mocno pijani faceci i wyszło to okropnie.