Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małgosia_mna

Czy to prawda że duzi faceci maja małe fiuty???

Polecane posty

Gość Małgosia_mna

Miałam tylko jednego wysokiego faceta i faktycznie miał małego fiutka. Czy to prawda?

Gość zatoka czerwonych świń
czy to prawda że duże fiuty maja mały mózg?

Gość dgdpmgd.mj
prawda...ale chyba nie zawsze, kurduple 165cm tez maja malutkie. Miałam wysokiego 190 i mial na oko 14-15cm,.

Gość wtyreytre
nie wiem, moj ma 198 wzrostu i 15cm

Gość Gfdggf
Ja mam 170cm i dobre 15cm

Gość Gfdggf
Ja mam 170cm i dobre 15cm

Gość głupoty opowiadane przez
krasnali małego może mieć i duży facet i mały dużego też może mieć duży facet i mały to nie kwesta wzrostu może geny albo matka natura rozdała jak popadnie

Gość operator de
jak masz tak rozepchaną i rozciągnietą studnię to każdy będzie dla ciebie za mały :D :P

Gość znawczyni 9876
mój facet ma 187 cm wzrostu i duza gruba fujare, poprzedni konus 170 cm wzorsku i ma mala chuda paroweccke

Gość balbalabalas
Nie prawda. Spotykałam się z chłopakiem który miał 190 wzrostu i nie miał małego, bo miał około 19 cm. Tzn zależy tez od ciebie ile według ciebie cm to jest mały ;p

Nie słuchajcie tej powyżej:) To że wysocy mają małe kuśki to prawda, sporo koleżanek mi opowiadało. A ja jestem niski i ...no cóż. Jak się położę to jestem wysoki:P

Gość balbalabalas
Nie prawda. Spotykałam się z chłopakiem który miał 190 wzrostu i nie miał małego, bo miał około 19 cm. Tzn zależy tez od ciebie ile według ciebie cm to jest mały ;p

Gość balbalabalas

Gość oeurh
Ale przecież od dawien dawna wiadomo, że nie liczy się różdżka tylko czarodziej:D Mój pierwszy chłopak miał dużego, jakoś ok 20cm, nie dość, że w niektórych pozycjach mnie po prostu bolało, szczególnie od tyłu seks był prawie niemożliwy, to jeszcze był nudny i nie wykorzystywał wcale swoje daru natury, tylko wciąż ta sama pozycja, zero jakiejś kreatywności. Drugi chłopak miał 15cm i seks z nim był o niebo lepszy. W żadnej pozycji nie czułam bólu, a przyjemność, w dodatku był bardzo pomysłowy, poświęcał dużo uwagi mojej przyjemności, nie był egoistą w łóżku:) Także najważniejsza jest technika i kreatywność partnera a nie centymetry!:)

raczej chyba jedno z drugim nie ma związku. facet może być średniego wzrostu ok.170cm, i penis jest krótki dość, ale bardzo gruby; może mieć 184cm wzrostu, ładne mięśnie, a penis chudy i 15cm; może mieć 187cm i penisa 18,5cm i grubego; lub 187cm i penis w normie, czyli obwód taki średni i długość 15-16cm.

Gość knrlre
Ale przecież od dawien dawna wiadomo, że nie liczy się różdżka tylko czarodziej:D Mój pierwszy chłopak miał dużego, jakoś ok 20cm, nie dość, że w niektórych pozycjach mnie po prostu bolało, szczególnie od tyłu seks był prawie niemożliwy, to jeszcze był nudny i nie wykorzystywał wcale swoje daru natury, tylko wciąż ta sama pozycja, zero jakiejś kreatywności. Drugi chłopak miał 15cm i seks z nim był o niebo lepszy. W żadnej pozycji nie czułam bólu, a przyjemność, w dodatku był bardzo pomysłowy, poświęcał dużo uwagi mojej przyjemności, nie był egoistą w łóżku:) Także najważniejsza jest technika i kreatywność partnera a nie centymetry!:)

A ja jestem niski i ...no cóż. Jak się położę to jestem wysoki Ja znam mezczyzn sredniej budowy ciala , sredniego wzrstu ktorzy maja takie penisy, ze masakra. Znam wyokich z dosc okaznymi i i malymi.

Gość Maniek_wanio
Czyli jak mam penisa 15 cm, to nie jest dziewczyny najgorzej :-)

Gość pepe123456
oczywiscie ze to nie jest prawda...

Gość gość
Mój ukochany ma 197 wzrostu i 21 cm !!!!!!!!!!kocham to!!!mój tylko mój!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
to nie reguła , ale tak bywa . Moich dwóch pierwszych i wysokich miało może nie bardzo małe przyrodzenia , ale wielkością też nie grzeszyły . Mój mąż wysoki , ale z kolei jak na mój gust trochę ma za dużego , więc niestety niektóre pozycje odpadają . Ale i tak nie narzekam .

Gość gość
Prawda! Bylu 2 metry wzrostu i 14,5 cm..obecny 186 cm i 14 cm..trafiam na facetow z małymi, a jak taki ma 18 -19 cm to jest chudy i chooooj nie czuć go.Przewaznie niscy i chudzi faceci maja duze pałki. Najmniejsze maja grubasy i wysocy.

Gość gość
gowno wiecie liczy sie rozmiar i obwod pały tylko to jest wazne ba jak facet jest kurd**el i ma sporego co z tego jak jest karakanem na kaczych łapach?

Gość gość
9.36 musiałaś dawać na prawo i lewo, skoro tyle penisów miałaś w swojej doopie, że teraz już nic nie czujesz, nawet jak facet ma wielkiego, to dla ciebie i tak za chudy :D

Gość gośćbig ben
Ale kurwa tematy.Ja mam 182cm ale pałkę mam jekies 14cm.Jeźdżę porsche takim nie siarą ale panamerą.Dupy to dupy jak się celebrują to pierdolą tam mało tam dużo tu nie tak tam ah....Prawda jest taka jak mówił Osnassis,Pieniądze nie mialy by znaczenia gdyby nie kobiety. I one wtedy stary rudy gruby brzydki mają w dupie .Ja tam wielki filozof nie jestm podjeżdzżam brykom nie wiem co mam w spodniach ale poźniej bzykac się chce co godzina jak zostawię ją to pisze na tkich forach że za mały.Co tu kurwa jest???

Gość gość
to prawda mają bardzo małe :D [cześć ]

Gość gość
kafeteria tutaj nie wiesz w te komentarze ponieważ większość osób to tutaj idioci i piszą takie nie realne historie że chuj :D Ludzie sobie tutaj jaja robią a wy w to wierzycie że każdy ma od razu 20cm chyba mierzone od o***tu :D

Gość gość
malutkie jest tez fajne i przyjemne :D