Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mateuszkowal

Nabrzmiałe i bolesne sutki

Polecane posty

Gość mateuszkowal

Witam Serdecznie. Zwracam się do Was z następującym problemem. Moja dziewczyna od kilku dni ma bardzo nabrzmiałe i bolesne sutki. Do okresu zostało jej jakieś 1,5 tygodnia. W zeszłym tygodniu uprawialiśmy kilka razy sex ale zawsze z prezerwatywą która za każdym razem była cała(sprawdzałem nalewając wody), zawsze mieliśmy czyste ręce i nie było możliwości aby nasienie przedostało się w okolice jej narządów płciowych. Na różnych stronach naczytałem się że to objaw ciąży i teraz mam stracha niesamowitego. Czy taki stan może być spowodowany czymś innym niż ciążą? Serdecznie Pozdrawiam.

Bolące sutki mogą mieć różną przyczynę, a nie tylko świadczyć o ciąży.

Nie znam się na objawach ciąży , więc tu Ci żadnej pewności nie dam ,bo nigdy nie byłam, ale ja mam tak normalnie 2 tyg./1 tydzień przed okresem, zawsze ... Szczególnie jak za duzo soli zjem ;/

Nie znam się na objawach ciąży , więc tu Ci żadnej pewności nie dam ,bo nigdy nie byłam, ale ja mam tak normalnie 2 tyg./1 tydzień przed okresem, zawsze ... Szczególnie jak za duzo soli zjem ;/

Gość wiki327
u mnie bolesne sutki pojawiaja sie jak mam okres plodny :)

Gość matuszkowal
Tylko że martwi nas to bo nigdy coś takiego nie miało miejsca. Zawsze bolały ją piersi. A teraz bolą głównie sutki, są nabrzmiałe i bolesne. Z jednej strony to jestem praktycznie pewien że na ciąże szans nie ma ale z drugiej to po tym co wyczytałem na internecie już sam nie wiem co myśleć.

Gość regewtewr
nigdy jej sie nie zdarzało :-O a ile ma lat? 40? ona dopiero dojrzewa i nie raz jej się zdarzy mieć pewne objawy po raz pierwszy

Gość matuszkowal
Moja dziewczyna ma teraz 20 lat. Może trochę panikujemy ale to pierwsza taka sytuacja. Gdzieś czytałem że to mogą być chwilowe zawirowania hormonów i wraz z okresem powinny się ustabilizować. Czy to może być prawda?

Gość matuszkowal
Moja dziewczyna ma teraz 20 lat. Może trochę panikujemy ale to pierwsza taka sytuacja. Gdzieś czytałem że to mogą być chwilowe zawirowania hormonów i wraz z okresem powinny się ustabilizować. Czy to może być prawda?

Gość matuszkowal
Moja dziewczyna ma teraz 20 lat. Może trochę panikujemy ale to pierwsza taka sytuacja. Gdzieś czytałem że to mogą być chwilowe zawirowania hormonów i wraz z okresem powinny się ustabilizować. Czy to może być p

Gość matuszkowal
Moja dziewczyna ma teraz 20 lat. Może trochę panikujemy ale to pierwsza taka sytuacja. Gdzieś czytałem że to mogą być chwilowe zawirowania hormonów i wraz z okresem powinny się ustabilizować. Czy to może być p

Gość matuszkowal

Gość matuszkowal

Gość matuszkowal
Strasznie przepraszam ale mam problem z internetem i kilka razy wyslala sie ta sama wiadomosc....

Gość matuszkowal
Może ma ktoś jeszcze jakieś pomysły od czego to może być?

Gość dfgdfgdfgdf
nie dygaj, na pewno Twoja dziewczyna nie jest w ciąży

Gość gośćsex master
Trzeba je mocno ssać,a jak to nie pomoże to lekko pogryźć ,aż mleczko poleci