Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Demeterrrrr

YASMINELLE

Polecane posty

Gość Demeterrrrr

Witam Mam takie pytanko do Dziewczyn ktore stosuja ten lek badz to kogos kto mial taki przypadek jak ja. Mianowicie chodzi o to ,ze na Opakowaniu tabletki sa przedzielone do danego dnia i nastepna tabletke wskazuje strzalka ,a ja brałam zawsze od pierwszej do ostatniej. Czy to ma jakas roznice? (wg. mnie ma bo na ulotce by od tak sobie tego nie napisali ,ale Chce spytac kogos doswiadczonego) i Uprzedzam wasze glupie komentarze ,Skonsultuje sie z Ginekologiem) ale prosze teraz o szybkie Odpowiedzi. Jeszcze w skrocie tzn. ze jak skonczyla sie przerwa 7 dni i byl np. Wtorek to bralam tabletke na Poniedzialek (pierwsza z rzedu)

Gość Perw mobilna
Nie ma znaczenia. Wszystkie tabletki mają taki sam skład, oznaczenia dni tygodnia są dla ułatwienia i po to, żebyś zorientowała się czy nie pominęłaś żadnej tabletki.

Gość Demeterrrrr
Dziekuje za odpowiedz ;) ale tak jak mowie tam sa strzaleczki ktore przekierowywuja np. z Wotkru na Czwartek z czwartku na srode i ze srody na pn itp... W takim razie po co taka mieszanina?

Gość Demeterrrrr
Dziekuje za odpowiedz ;) ale tak jak mowie tam sa strzaleczki ktore przekierowywuja np. z Wotkru na Czwartek z czwartku na srode i ze srody na pn itp... W takim razie po co taka mieszanina?

Nie mogą przekierowywać z wtorku na czwartek. Z wtorku na środę owszem, na końcu rzędy z piątku na poniedziałek.

Nie ma znaczenia, którą tabletkę weźmiesz, wszystkie mają ten sam skład, ważne żebyś codziennie wzięła, dni tygodnia i strzałki są po to, żeby się nie pogubić i idzie wszystko po kolei, nie ma przeskoków np. z wtorku na czwartek, dobrze się przypatrz.

Nie ma znaczenia, którą tabletkę weźmiesz, wszystkie mają ten sam skład, ważne żebyś codziennie wzięła, dni tygodnia i strzałki są po to, żeby się nie pogubić i idzie wszystko po kolei, nie ma przeskoków np. z wtorku na czwartek, dobrze się przypatrz.