Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mozaikakak

Jak nosic rajstopy z Gatty ala ponczochy itd?

Polecane posty

Gość Mozaikakak

http://allegro.pl/gatta-rajstopy-jak-ponczochy-girl-up-3-m-i2919155237.html Bardzo podoba mi się wzór 1,3 i 4 jednakze nie wiem czy w ogole wypada nosic je do spódniczek, spodenek... Jak odbieracie kobiety, ktore tak się ubierają ? Wydaje mi się, ze ten wzór jest własnie po to, aby do pokazywac a nie zakrywac, ale mam pewne opory mimo, ze jestem nimi zauroczona..:)

ja te 1 noszę do czarnej prostej mini. Fajnie wyglądają wystające na nogach paski. Ale tylko na szczególne okazje

Gość Mozaikaka
Pytam bo załozylam ost do baru spodenki z materiału eleganckie i te rajstopy nr.3. wstydziłam się od stołu odchodzic tak się ludzie patrzyli.

Moim zdaniem do spodenek nie bardzo pasuja takie rajstopy. Do spódniczki czy do sukienki super, ale niezbyt krótkiej. O to w tym chodzi, żeby pokazać ociupinkę np przy siadaniu kawałeczek rajstopki z takim wykończeniem ... to dopiero pobudza wyobraźnię:) wywalenie całej nogi w takiej rajstopie nie wygląda smacznie.

Moim zdaniem do spodenek nie pasuja takie rajstopy. Do spódnicy lub sukienki jak najbardziej. Ale nie chodzi tu o to, żeby pokazać całą nogę, żeby szystko było widać tylko kawałeczek np. przy siadaniu ... to dopiero pobudza wyobraźnię obserwujących:)

Moim zdaniem do spodenek nie pasuja takie rajstopy. Do spódnicy lub sukienki jak najbardziej. Ale nie chodzi tu o to, żeby pokazać całą nogę, żeby szystko było widać tylko kawałeczek np. przy siadaniu ... to dopiero pobudza wyobraźnię obserwujących:)

Gość Mozaikaka
Tylko, ze ja mam męza, z którym juz sie nie bawie w te podchody, podobają mi się i chce je nosic normalnie z tym, ze nie rozumiem dlaczego ludzie tak to dziwnie odbieraja

Gość nie pociesze ale prawde powiem
jest coś takiego jak poczucie smaku. Jest coś takiego jak wulgaryzm. Są pannice ubierające się w opaski na uda z różowymi ustami - uważające się za symbole seksu (w odbiorze raczej bułgarskiego, bez obrazy). Takie pończochy noszone na pokaz są właśnie w tym guście. Może i ruszy prostych facetów mających doświadczenia z bułgarskim seksem. Tych na poziomie sprowokuje do myślenia o właścicielce rajstop jako tego typu dziewczyny. Pewne rzeczy są tylko na randki. Skoro chcesz nosić rajstopy i pokazywać podwiązki to może zdejmij majtki i chodź po ulicy nago? Tym zawstydzisz nawet "bułgarski" seks.

Gość nie pociesze ale prawde powiem
jest coś takiego jak poczucie smaku. Jest coś takiego jak wulgaryzm. Są pannice ubierające się w opaski na uda z różowymi ustami - uważające się za symbole seksu (w odbiorze raczej bułgarskiego, bez obrazy). Takie pończochy noszone na pokaz są właśnie w tym guście. Może i ruszy prostych facetów mających doświadczenia z bułgarskim seksem. Tych na poziomie sprowokuje do myślenia o właścicielce rajstop jako tego typu dziewczyny. Pewne rzeczy są tylko na randki. Skoro chcesz nosić rajstopy i pokazywać podwiązki to może zdejmij majtki i chodź po ulicy nago? Tym zawstydzisz nawet "bułgarski" seks.