Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zeschizowaaaannaaa

problem z głową - ciąza urojona ..

Polecane posty

Gość zeschizowaaaannaaa

Dwa miesiące temu posunęłam się zdecydowanie za daleko z obcym chłopakiem . Nie dałam się rozebrać , ale on był kompletnie nagi . Trochę się całowaliśmy , on się poocierał. Nie wiem czy miał wytrysk . Problem jest w tym, że od tego czasu mam koszmarne schizy . Cały czas mi niedobrze , mam skąpsze miesiączki . Tydzień temu zrobiłam nawet test . Wyszedł negatywny , co i tak mnie nie przekonało . A to, że za mało moczu , a to , że nie z porannego itd.

Gość zeschizowaaaannaaa
upup

Gość bnbnbbdhdhjhjdhjshdjkhsdjk
urojona... na bank..idx do psychologa

Gość studniówka w 36 garnizonie
a te miesiące to były w nowiu czy w pełni?

Gość zeschizowaaaannaaa
już nie wiem jak sobie z tym radzić . Niby wiem , że nie jestem . Ale cały czas o tym myślę . Już poważnie zaczynam się zastanawiać nad pójsciem do psychiatry , psychologa.

Gość zeschizowaaaannaaa
mam nawet pms , który przechodzi . Mam też skrzepy . Wszystko jest tak jak powinno być . Chyab mi to przejdzie dopiero za 7 miesięcy

Gość panna marianna
Zrób badanie krwi na BetaHcg. Wynik będzie 100 procentowy.

Gość Mam goraczke
NA PEWNO NIE JESTEŚ W CIĄŻY ROZUMIESZ? :) nie bój się, ja Cie rozumiem, znam takie schizy z autopsji, ale patrząc z boku wiem, że to tylko schizy, naprawde nie ma możliwości, żebys jakkolwiek w tej sposób zaszła w ciażę.

Gość Mam goraczke
NA PEWNO NIE JESTEŚ W CIĄŻY ROZUMIESZ? :) nie bój się, ja Cie rozumiem, znam takie schizy z autopsji, ale patrząc z boku wiem, że to tylko schizy, naprawde nie ma możliwości, żebys jakkolwiek w tej sposób zaszła w ciażę.

Gość przerażonaaaaa
mam nadzieję . Strasznie mnie martwią moje nieprzechodzące mdłości . Chyba pójdę do lekarza tak czy siak

Gość przerażonaaaaa
mam nadzieję . Strasznie mnie martwią moje nieprzechodzące mdłości . Chyba pójdę do lekarza tak czy siak

Gość zxzx
Od ocierania i przez ubranie nie da rady jak zajść w ciążę. Problem z głową i to konkretny -ciążę urojona trzeba leczyć -piszę poważnie.