Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani DJ z europejskiego miasta

Wesele gejów - POMÓŻCIE :)

Polecane posty

Kochani Mam cholernie nietypowy problem. Otóż kilka dni temu poproszono mnie o zagranie na weselu gejów. Chłopaki sympatyczne, wesołe. Ale, u kaduka, ja nie mam pojęcia co zrobić na takim weselu. Oczepiny i tym podobne zabawy odpadają w przedbiegach. Może ktoś miałby jakiś pomysł? Tylko bez głupich żartów proszę. Sprawa jest poważna. Zaznaczam, że nie mieszkam w Polsce, choć para jest jak najbardziej polska :)

Gość zxzx
Z nimi pogadaj -zapytaj jak oni to widzą i tyle.

Gość razem ze mna kundel
bury penetruje wszystkie dziury

Gość vfgbhghhyjh
A takie rzeczy to się chyba z zainteresowanymi ustala? tak by było profesjonalnie.

Gość yyuutnhj
A to chyba z zainteresowanymi powinnaś porozmawiać ???

Rozmawiałam z nimi, a jakże :) Jestem profesjonalistką. Mimo wszystko nie lubię działać w ciemno, dlatego zbieram wszelkie informacje na ten temat. Wiadomym jest, że oczepin nie będzie ;) Myślałam raczej o torcie o północy.

Gość jako gej stwierdzam
że takie wesele to żenada. Pokazywanie na siłę jesteśmy tak normalni, że musimy sobie machnąć wesele, żeby to udowodnić. Po co? Nie pojmuję tego

A gralas juz wczesniej na weselach damsko-meskich? Jak to wtedy organizowalas? Nie wydaje mi sie, zeby poza paroma niuansami teraz mialo wygladac inaczej :)

a co to za różnica?zabawy typu odejmowanie krzeseł mogą być skopiowane i na takim weselu, najlepsze widzialam jak mialam 8 lat, ludzie w koleczku, na srodku wor z ciuchami , podaja sobie paleczke, jak orkiestra nagle przestanie grac ten kto ma paleczke e rece wyjmuje cos z wora i naklada na siebie i tak az do oproznienia worka, potem wszyscy tancza 1 taniec w tym, faceci w biustonoszach, spodnicach, pletwy na nogach itp, zlewa niesamowita

a to przykladna integracja, ustawiają się panowie w szeregu i odliczają 1,2, 1,2......dwójeczki wystąp, podwijamy nogawki, odwracamy się do jedynek i............prosimy do tańca obowiązkowo walc i tango, dla zwycięzkiej pary flaszka

albo przykladna integracja, panowie w rządku odliczają 1,2,1,2, dwójeczki wystąp.podwijamy nogawki, odwracamy sie przodem do jedynek i............prosimy do tańca

o kurde, zdublowalo sie, internet mi wcial pierwsze, ale b. chcialam o tym napisac, bo zabawa zajebista

Gość Pani DJ z europejskiego mias
Wybaczcie, ale te propozycje są rodem z jakiegoś spotkania integracyjnego a nie z wesela :/ Jak już pisałam, jestem profesjonalistką i na weselach gram od wielu lat. Takich, ekhm, zabaw, nie prowadzę. Poza tym prosiłam o poradę osób, które WIEDZĄ, co zrobić a nie osób, które podrzucają mi zabawy z wiejskich potańcówek. Sorry, ale biustonosz na męskiej koszuli raczej mierzi niż bawi :/

Gość hemnko
Ekran i fajna składanka zdjęć Młodych (jak pod nie dobierzesz jeszcze piosenki to będzie genialnie) z dowcipnymi komentarzami. Zabawę w losowanie kto co będzie robił w związku (zmywanie, wyprowadzanie psa, robienie śniadań do łóżka etc.) też możesz spokojnie dać (uważając na treść karteczek). Jak wpiszesz sobie "gay wedding ideas" czy "gay wedding forum" to będziesz miała strony, gdzie będą inne pomysły albo będziesz móc zapytać :)

hemnko - Pięknie ci dziękuję :)