Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skunksica xX

Obawiam się, że brzydko pachnę

Polecane posty

Gość Skunksica xX

Moj chlopak lubi spontaniczny seks czasem w różnych dziwnych i niespodziewanych miejscach. Uwielbia robić mi minetkę, a ja się zwyczajnie w takich sytuacjach krepuję. Jak jestem zaraz po kąpieli to nie ma problemu. Do ilu godzin po kąpieli może utrzymać się świeżośc? A druga sprawa to taka, że nawet jak nie robi mi minetki tylko zabawia ręką, np popołudniem a ja kąpalam się poprzedniego dnia wieczorem to jednak ta cipeczka już intensywniej pachnie. Później czuję ten zapach na jego ręcę. Czy może go to obrzydzac? Prosze o poważne podejście do tematu.

Gość ocynkowane wiadro
poważnie to sie w trumnie leży nie masz jakichś mniej idiotycznych pytań?

Gość Kaszmir z ulicy Wiązów
RĄBANKA Płynie Wisła płynie, tylu w kraksach ginie, ale na Wawelu nie leży ich wielu. Wdrapał się na wieżę i dziwi król Krak się, że aby tu leżeć, starczy zginąć w kraksie. Czemu ty się dziwisz, tak chciał, królu Kraku, sam kardynał Dziwisz w geniuszu ataku! Mogło mu też zmorą być wieszcze widzenie co miał jakiś prorok w aktach w IPN-ie. Takie są symptomy, takie są objawy skrzyżowania słomy w butach z żądzą sławy. Siedzieli, patrzeli w sondaże ponure, poparcie wystrzelić nie chciało im w górę, aż do wiadomości o dostawie mięska oraz świeżych kości prosto spod Smoleńska. Wszystkim spadli z nieba męczennicy święci czegóż więcej trzeba by się biznes kręcił Weźmie ten surowiec fachowiec z parafii - wyborców pogłowie podwoić potrafi! Więc wraz z ojcem Tadkiem również inne frakcje tuczą się wypadkiem i rosną im akcje. Już się Dziwisz stara i jego aparat - by dokoła Yara rosła nowa wiara. Jak w tej starej wierze, i w tej Ewangelii znów się lud nabierze, wszystko przewidzieli: Jest Święta Rodzina. Dla zbawienia świata zamiast Ojciec Syna oddaje Brat Brata. Ten Brat, co oddany, był mężem i tatą, a niepokalany jest kontynuator! Jest niepokalany zwłaszcza z przedniej strony. Ma Naród Wybrany przezeń być zbawiony! Światu już ogłasza apostoł Antoni, że spisek Judasza widać jak na dłoni: zgodnie z tajną wolą KGB i UB cienki był samolot za to brzozy grube! Mnożą się Judasze, już ich tam są krocie, Ruskie oraz nasze przy mokrej robocie. Słychać huk wystrzałów, wokół leżą łuski, dobija pomału rannych Komoruski. I Marszałkiem drań był taki w polskim Sejmie! Nigdy już tej hańby nikt z Sejmu nie zdejmie! Trudzi się Władimir, Donald mu pomaga, aż mu lufa dymi, bo się przegrzał nagan. Wierni wsiedli w pociąg, zmartwiali ze zgrozy, zostawiając w błocie bezcenny depozyt. A leżał trup tłumnie, nie to ich wszak boli, lecz, że w ruskiej trumnie i na ruskiej folii. Nad tym głównie płaczą - tego upodlenia Tusku nie przebaczą i przez dwa millenia. Ciągnąłbym balladę, nie męczą mnie rymy, lecz ma pewną wadę czytelnik rodzimy: Nie każdy co piąty, w porywach co czwarty: nie jarzą, chomąty, co greps ten jest warty. Głąb czyta bezgłośnie, lecz chodzą mu wargi, a mnie w ustach rośnie krzyk grozy i skargi. A potem komentarz da zwykle z caps-lockiem - i zapach dementa zawiśnie obłokiem. Więc choć ja tu robię wióry z klawiatury, bluzg pod tym naskrobie mi typ bez matury. Swe wnętrze odsłoni i nic nie rozgoni niemiłej tej woni przez Święta i po nich Więc choćbym tu jeszcze spłodził ze sto zwrotek to wszystkich nie zmieszczę durniów i idiotek

Gość Skunksica xX
Dla mnie to jest normale i wazne pytaie. Nikt nie chce smierdziec raczej. Znaczy ja na pewno nie.

Gość capisz
na odległość

Gość Skunksica xX
Badzcie serio :(

Gość coś tam o tym wiem
Dla Twojego chłopaka może to być najpiękniejszy zapach na świecie, jak mam chcicę to nie myślę o tym czy moja dziewczyna ma czystą cipkę, pieszczę liżę i jest cudownie.

Gość coś tam o tym wiem
A najbardziej lubie rodzyny z jej pupy wyjadać.

Gość coś tam o tym wiem
a najbardziej lubie lizać jej pupe i wyjadać rodzyny jak się nie umuje liże i liże

skoro sama piszesz że uwielbia ci robić minetkę tzn.że uwielbia twój zapach i smak więc nie zadawaj zbędnych pytań tylko pozwalaj mu się delektować twoją cipką ! i nie musi być dopiero co wymyta bo faceci chcą czuć cipkę a nie mydło między nogami !

Gość copdd
też mam taki dylemat co autorka głupie to ale cóż..

myślę że moja wypowiedz jest dostatecznie jasna i zrozumiała :) i poparta wieloma rozmowami z kumplami z pracy czy przy browarku ;)

Gość taki sobie facet w srednim wi
Dziewczyny to normalne ze po kilku godzinach narzady plciowe beda wydawac jakas won. Natura wyposazyla nas w ta won, by wabic partnera - ke. Jezeli zapach nie jest przykry a taki delikatny, to powinien dzialac podniecajaco. Zalezy to w bardzo duzej mierze od cyklu jak i cech wlasnych ciala. jeden smierdzi zaraz po umyciu inny zacs dopiero po dlugim czasie. Nie bez znaczenia jest tez to, co spozywalismy . Cebula czy czosnek powoduja dosc specyficzna won naszego ciala. Ale nie martw sie autorko, my faceci lubimy z reguly jak cipka pachnie delikatnie cipka a nie czyms nienaturalnym. Zbadaj swoj zapach jaki wydzielasz i ocen go, czy jest on wstretny czy znosny.

Gość szparek
Jeżeli facet nie jest obrzydliwy i nic co ludzkie nie jest mu obce, to być może tak jak ja, po zabawach ręcznych wracając do domu lub nadal w domu myśli o Tobie wąchając paluszki. Jeżeli jesteś zdrowa i dobrze się odżywiasz, jesz dużo warzyw i owoców, to cipka słodko pachnie.

ale bym teraz wyciumał jakąś wilgotną,pachnącą cipeczkę :D mmmmmmmmm ;) tyle że takowej obok mnie brak :( . Więc żeby się niepotrzebnie nie nakręcać trzeba iść grzecznie lulu ;)

Gość zato ja mam 13.5
Moja partnerbaba nie śmierdzi ale nie dopuszcza mnie do cipy póki jej nie podmyje łącznie z dupą

Jesli lize to nie mu nie przeszkadza. Jesli mu nie przeszkadza to mu sie podoba. Jesli mu sie podoba to lize:) Pozdrawiam:)