Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciezarna81lunka

szukam rodzicow dla swojej coreczki

Polecane posty

jestem w bardzo trudnej sytuacji finansowej i materjalnej oraz jestem w ciazy szukam odpowiedzialnych rodzicow dla malenstwa ktorzy ja pokochaja i zapewnia jej godziwe warunki.dzieciatko jest zdrowe i sliczne staram sie dbac o ciaze nie pale i nie pije.interesuje mnie tylko legalna adopcja mieszkam w hollandii

Gość jeszcze nie wiesz czy
Całkiem zdrowe, a tym bardziej czy sliczne

ja sobie tego nie wyobrażam , bys mogła oddac dziecko do adopcji. Swoje - rodzone !! Jestes matka , nic nie czujesz , nie kochasz ? tak potrafisz ? oddac , zapomniec ? Chryste Panie , połowa ludzi na swiecie narzeka na pieniadze bo kazdy by chcial zarabiac z 10 tys miesiecznie ale tak sie nie da. Myśle , ze jak dziecko się urodzi to bys dała rade , przeciez jak juz jest dziecko to kazda rodzina jakos daje rade. Może poczekaj z ta adopcja...

ciezarna81lunka --> Trzymam kciuki, żeby Ci się poukładało. Nawet jak oddasz do adopcji to najlepsze wyjście zamiast wyrzucić czy zrobić skrobankę.

Gość skad wiesz ze sliczne skoro
jeszcze nie urodzilas?

Gość kurdez a to ciekawe :)
Kurcze, ja nie widziałam na zdjęciu USG jak wygląda moja córka :( Jakaś nowa technologia?

Są frajerki i cwaniary! Trzeba ruchać wszystkie! Cwaniara na żone, a frajerka do seksu! Wykarmienie płodu kosztuje! Piwo Karmi Was k00rwa nakarmi!

Gość wsiowababa
I na forum szukasz rodziny adopcyjnej:O?

do czranejwdowy to nie jest tak ze nic nie czuje ze jestem wyrafinowana robie to wlasnie zmilosci bo nie chce zeby moje dziecko cierpialo podobnie jak ja z braku pieniedzy i wiem ze zadna kobieta nie zapomina o tym ze ma i oddala dziecko ludzie niemaja pojeciaco moze przezywac kobieta swiadomie oddajac dziecko gdybym bylapozbawiona uczuc do tej malej istoty zrobilabym aborcje za darmo bo w kraju ktorym mieszkam jest to legalne i kosztowalby mnie 1,50 euro.czy nad uwazasz ze jestem bez uczuc ??chce dobrze dla swojego dziecka

Gość alemama
współczuję ci że musisz ją oddać!to smutne:( ale przynajmiej możesz teraz i za parę lat sobie powiedzieć ,że jesteś dobrym człowiekiem!!!:) powodzenia!!!

Lepiej oddać do adopcji,niż usunąć,czy porzucić... Ale trzymam kciuki że się ułoży i że maleństwo zostanie przy swojej mamie:)

Gość kurdez a to ciekawe :)
Mieszkasz w Holandii a chcesz oddać córkę do PL?

Lepiej oddać do adopcji,niż usunąć,czy porzucić... Ale trzymam kciuki że się ułoży i że maleństwo zostanie przy swojej mamie:)

Gość latoooooooooo
Ja z mezem mieszkamy w Uk bardzo chetnie damy dom Twojemu dziecku.

Autorko wybrałaś złe miejsce, bo taki się jeszcze nie narodził który by im dogodził tutaj na kafe:O xxx życzę Ci powodzenia, ale przemyśl wszystko bardzo bardzo dokładnie. nie podejmuj pochopnych decyzji

Gość wsiowababa
Ja rozumiem ,że chcesz jak najlepiej dla swojego dziecka....ale ciągle nie mogę zrozumieć ,dlaczego szukasz rodziców na takich forach?Chyba że chodzi Ci tylko o usłyszeniu naszej opinii...dobrze robię ,czy nie?

Gość latoooooooooo
Ja z mezem mieszkamy w Uk bardzo chetnie damy dom Twojej coreczce:)

Gość bhy6678
powiem tak; kiedys mialam inne zdanie na takie decyzje jak owa autorka,ale słysząc ile kobiet decyduje się na aborcje,albo jak ta kurwa Katarzyna zabija swoje dzieci to mam jednak do Ciebie szacunek autorko. Oczywiście uważam,że dała byś radę bo tak na prawdę nigdy nie jest taj źle żeby nie mogło być gorzej. Też jestem w ciąży i czekam swojego syneczka bardzo no i nie wyobrażam sobie oddać gdzieś tę część mnie,ale doceniam to że mimo wszystko chcesz dla niej dobrego domu. Choc przemyśl to jeszcze proszę. Taki mały skarb daje dużo siły i gotowości.

Gość bhy6678
powiem tak; kiedys mialam inne zdanie na takie decyzje jak owa autorka,ale słysząc ile kobiet decyduje się na aborcje,albo jak ta kurwa Katarzyna zabija swoje dzieci to mam jednak do Ciebie szacunek autorko. Oczywiście uważam,że dała byś radę bo tak na prawdę nigdy nie jest taj źle żeby nie mogło być gorzej. Też jestem w ciąży i czekam swojego syneczka bardzo no i nie wyobrażam sobie oddać gdzieś tę część mnie,ale doceniam to że mimo wszystko chcesz dla niej dobrego domu. Choc przemyśl to jeszcze proszę. Taki mały skarb daje dużo siły i gotowości.

wsiowa baba moze faktycznie forum nie jest miejscem i nie szukam tylko na forum dzis byl przypadek ze tu weszlam oczywiscie ze poddalam w urzedach adopcyjbych aczkolwiek chcialabym wiedziec kto nia sie zaopiekuje

wsiowa baba moze faktycznie forum nie jest miejscem i nie szukam tylko na forum dzis byl przypadek ze tu weszlam oczywiscie ze poddalam w urzedach adopcyjbych aczkolwiek chcialabym wiedziec kto nia sie zaopiekuje

tak bardzo bym chciala zeby przyszli rodzice byli polakami a ja sama naprawde nie poradze sobie z malenstwem a czy na forum sa sameosoby nie odpowiedzialne uwazam ze wszedzie trzeba szukac

tak bardzo bym chciala zeby przyszli rodzice byli polakami a ja sama naprawde nie poradze sobie z malenstwem a czy na forum sa sameosoby nie odpowiedzialne uwazam ze wszedzie trzeba szukac

Gość latoooooooooo
Lunka daj mi jeakies namiary to sie do Ciebie odezwe nie bede tu opisywac co moge zagwarantowac Twojej coreczce.

Gość wsiowababa
To pomyśl o adopcji ze wskazaniem . Wtedy będziesz mogła poznać rodziców adopcyjnych . Jeśli oddasz dziecko w szpitalu nie będziesz miała takiej możliwości.

Gość latoooooooooo
Kochana daj mi jakies swoje namiary to sie odezwe nie bede tu opisywac co moge zagwarantowac Twojej coreczce.