Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiferexs

Baby sa porabane.

Polecane posty

Gość fiferexs

Szukajaksiecia z bajki ktory ma wygladac jak z zurnala,miec kupe kasy.Same niewiele moga zaoferowac.Wyzej sraja,niz dvpe maja.

Gość jajola
loj matko ,co one ci zrobily?

Gość zsrgrgrfgf
oj tam, oj tam, są jeszcze normalne kobiety, tylko trzeba mieć trochę szczęścia ;)

Gość Kaszmir z ulicy Wiązów
RĄBANKA Autor: Estimado Data dodania wpisu: 7 grudnia 2011 00:13 Kategoria: Polityka polska Tagi:jaroslaw-polske zbaw, Kler, pis, Smoleńsk, wawel W okolicach czasowych podwawelskich (co niektórzy nie bez racji skojarzą z przerobem surowca mięsnego w celach komercyjnych) zacząłem pisać coś takiego, miało to być o królu Kraku i nowej religii. Zaczęło mi się zanadto rozrastać, potem to zarzuciłem, i tak się przechowało w formie pardon rąbanki, dotychczas niepublikowane, z wyjątkiem krótkiego kawałka o KGB-owsko-PO-wskich oprawcach, który gdzieniegdzie wywieszałem. równolegle wywieszam to w S24 zobaczymy, ile powisi ;-) RĄBANKA Płynie Wisła płynie, tylu w kraksach ginie, ale na Wawelu nie leży ich wielu. Wdrapał się na wieżę i dziwi król Krak się, że aby tu leżeć, starczy zginąć w kraksie. Czemu ty się dziwisz, tak chciał, królu Kraku, sam kardynał Dziwisz w geniuszu ataku! Mogło mu też zmorą być wieszcze widzenie co miał jakiś prorok w aktach w IPN-ie. Takie są symptomy, takie są objawy skrzyżowania słomy w butach z żądzą sławy. Siedzieli, patrzeli w sondaże ponure, poparcie wystrzelić nie chciało im w górę, aż do wiadomości o dostawie mięska oraz świeżych kości prosto spod Smoleńska. Wszystkim spadli z nieba męczennicy święci czegóż więcej trzeba by się biznes kręcił Weźmie ten surowiec fachowiec z parafii - wyborców pogłowie podwoić potrafi! Więc wraz z ojcem Tadkiem również inne frakcje tuczą się wypadkiem i rosną im akcje. Już się Dziwisz stara i jego aparat - by dokoła Yara rosła nowa wiara. Jak w tej starej wierze, i w tej Ewangelii znów się lud nabierze, wszystko przewidzieli: Jest Święta Rodzina. Dla zbawienia świata zamiast Ojciec Syna oddaje Brat Brata. Ten Brat, co oddany, był mężem i tatą, a niepokalany jest kontynuator! Jest niepokalany zwłaszcza z przedniej strony. Ma Naród Wybrany przezeń być zbawiony! Światu już ogłasza apostoł Antoni, że spisek Judasza widać jak na dłoni: zgodnie z tajną wolą KGB i UB cienki był samolot za to brzozy grube! Mnożą się Judasze, już ich tam są krocie, Ruskie oraz nasze przy mokrej robocie. Słychać huk wystrzałów, wokół leżą łuski, dobija pomału rannych Komoruski. I Marszałkiem drań był taki w polskim Sejmie! Nigdy już tej hańby nikt z Sejmu nie zdejmie! Trudzi się Władimir, Donald mu pomaga, aż mu lufa dymi, bo się przegrzał nagan. Wierni wsiedli w pociąg, zmartwiali ze zgrozy, zostawiając w błocie bezcenny depozyt. A leżał trup tłumnie, nie to ich wszak boli, lecz, że w ruskiej trumnie i na ruskiej folii. Nad tym głównie płaczą - tego upodlenia Tusku nie przebaczą i przez dwa millenia. Ciągnąłbym balladę, nie męczą mnie rymy, lecz ma pewną wadę czytelnik rodzimy: Nie każdy co piąty, w porywach co czwarty: nie jarzą, chomąty, co greps ten jest warty. Głąb czyta bezgłośnie, lecz chodzą mu wargi, a mnie w ustach rośnie krzyk grozy i skargi. A potem komentarz da zwykle z caps-lockiem - i zapach dementa zawiśnie obłokiem. Więc choć ja tu robię wióry z klawiatury, bluzg pod tym naskrobie mi typ bez matury. Swe wnętrze odsłoni i nic nie rozgoni niemiłej tej woni przez Święta i po nich Więc choćbym tu jeszcze spłodził ze sto zwrotek to wszystkich nie zmieszczę durniów i idiotek

Gość jajola
łoj matko ,co one ci zrobily??

Gość zsrgrgrfgf
oj tam, oj tam, są jeszcze normalne kobiety, tylko trzeba mieć trochę szczęścia ;)

Gość fiferexs
adonisa sie zachciewa.Moze byc glupek,byle przystojny i wysportowany,albo z kasa.Nawet te mniej urodziwe,i samotne matki.czlowiek jest zaradny,inteligentny,preferuje zwiazek partnerski,nie toleruje zrady.niestety te wartosci nie sa w dzisiejszych czasach priorytetem.