Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość KamilaP

Księgarnia POLTAX

Polecane posty

Gość KamilaP

Postanwiłam nauczyć sie jezyka angielskiego ułatwiajacego mi prace w zawodzie. po przeczytaniu opisu tej ksiazki na stronie stwierdilam ze jest ona idealna do tego rodzaju nauki. Postanowiłam ja zamowic, oczekujac ze znajde na niej jak: komunikować sie z klientem, jak opisywać poprawnie fryzury...lecz to co tak naprawde otrzymalam nie równa sie kompletnie z opisem tej ksiazki a nawet moimi minimalnymi wymaganiami. (ksiazka zawiera nie przydatne słówka na zwykłej kartce A5 złożonej w połowie ). Gdy zostala mi doreczona paczka, juz wielkość tego mnie zszokowala ale postanowilam sprawdzic co zawiera w środku. Opakowana byla w przeźroczysta folie, gdy ja rozerwalam i zobaczylam ten "obfity" zakres słówek w tej ksiązce kompletnie do nczego nie pomocny stwierdzilam ze sprawdze plyte bo na niej znajduje sie cos "podobno specjalnego" do nauki jezyka. Na płycie znajdowal sie folder, weszłam w niego i gdy zobaczylam jak wygladaja ciwczenia do nauki jezyka branozwego to kompletnie sie załamałam. Zapłaciłam ponad 60 zł z przesyłka za plyte wraz z książka gdzie moglam sie nauczyc jak zapytać sie klienta ile ma lat? jak sie czuje? czy może się położyć? Gdzie mieszka? Jak ma na imie? Co jest kompletnie nie przydatne w moim zawodzie ponieważ to nie jest jezyk branżowy dla fryzjerów. ( nie mowie klientowi ze ma sie polozyć i nie pytam o wiek i gdzie mieszka). Odrazu wydrukowalam szablon zwrotu i poprawnie wypełniony odesłałam z powrotem. Po kilku dniach otrzymałam odpowiedz ze "komisja" stwierdza ze plomba zostala zerwana i nie moga oddac mi pieniedzy za ta nic nie warta ksiazke i ja jeszcze mam przelac im na konto 7 zł zeby mi ja z powrotem odesłali. Z mojej strony szkoda mi nawet 7 zł na odzyskanie tej ksiązki za która juz zaplaciłam i poniewaz nie przyda mi sie do niczego. Nie mialam możliwosci zobaczenia co znajduje sie na tej plycie i co jest w ksiaze bez rozpakowania jej i przekonania sie ze mija sie z opisem który czytałam przy zamawianiu. Moje pierwsze zakupy w ksiegarni POLTAX skończyly sie tak ze zaplaciłam kase za bezuzyteczna ksiazke której na dobra sparwe nawet nie mam. Nie zdobylam żadnej dodatkowej wiedzy i żałuje ze nie zrobilam zdjecia otrzymanej książki bo nawet na obrazku jest ona zupełnie inna. To byly moje pierwsze i ostatnie zaukupy w tej ksiegarni. Angielski dla fryzjerów. CD MP3 + książka gratis. English for Poles. The trade vocabulary: hairdressers

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować