Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajna13

Legalna Blondynka...Panowie...

Polecane posty

Wolicie legalna blondynkę?Czy utleniona z cycami na wierzchu... J?a jestem ciemna blondynka taki kolor miodowy...jak bylam dzieckiem mialam jasny blond...Legalnych Blondynek jest coraz miej....

Gość tej pani już nie zapraszamy
jak to coraz mniej? a heffner?

bo takie z cycem na wierzchu to i cyce maja sztuczne cale sa sztuczne z tym zafarbowanym kolorem na jasny blond...a Legalna to zawsze Legalna... a nie sztuczna

ale ja mowie o Legalnej Blondynce a nie o sztucznej zafarbowanej na jasny blond ... z sztucznymi cycami... mowie o naturalnej ...legalnej...

nie wiem czy normalni faceci gustują w farbowanych blondynkach ale skoro ktoś zakłada dres do chodzenia po ulicy to i pewnie i się na taką znajdzie nie farbować - pielęgnować - legalizować

W pewnym wieku kobiety farbują włosy, bo zaczynają pojawiać się siwe. Jeżeli przestaną, to wtedy będziecie panowie mówić, że o siebie nie dbają. Sami sobie zaprzeczacie.

i w tym rzecz ze blondynkom siwki pozno wyskakuja...a brunetki maja 20 pare lat i znajduja na swoich wlosach siwek... ot to rzecz... chodzi o to ze blondynki wygladaja mlodziej...

o kwestię farbowania nie będę się spierał ale i tak brunetki=:classic_cool:

sama jestem blondynka a mezczyzn blondynow nie lubie hehe:)ot to ciekawosc

nie wazne czy masz blond naturalny czy nie ale to czy w ogolnym rozrachunku jestes fajna, interesujaca i seksowna kobietka... ;P ;)

mezczyzna blondyn to taka swinka... hehe a facet musi miec ciemne wlosy

Ten drugi też mam i po prostu sprawdzam od czasu do czasu połączenia. Ogólnie jest wyłączony, za jakiś czas znowu go uruchomię :)

zawsze podobało mi się określenie "świński blondyn" :classic_cool:

no bo wygladaja jak swinki....i chyba cos w tym jest ze chlopcy kochaja blondynki mezczyzni brunetki... mam dosc jakichs niedowartosciowanych dupkow ktorzy sie we mnie Kochaja...a ja i tak mam swoj Typ musi byc inteligentny dowcipny cos prezentowac ... a nie ze jakis chlopczyk moja ososba bedzie leczyl kompleksy takich sie trzymama z daleka... dla mnie wszystko musi byc na wysokim poziomie...

cos w tym jest ze chlopcy kochaja blondynki a mezczyzni brumetki... zawsze mialam szczescie do jakichs zakmpleksionych dupkow ktory chcieli moja osoba leczyc kompleksy...a dla mnie Wszystko musi byc na wysokim poziomie nawet facet...inteligentny dowcipny jedyny w swoim rodxaju stylowy

tak jest !!! i nie ma chooja we wsi prócz sołtysa !

fajna13 a napisz cos o sobie, az jestem ciekaw co ty soba reprezentujesz bo wymagania masz spore. ile masz lat, jakie studia, czym sie zajmujesz w zyciu... ?

Gość Dojrzałe_wino
Krwawy Edward: mężczyźni lubią też szatynki ;) x Fajna13: to nie chodzi o to,by była blondynka (dla mnie to akurat mniej istotne,zresztą wolę ciemniejsze... choć never say never).Ważniejsze jest,co ma w główce: czy nie buja w obłokach,jak podchodzi do relacji z facetami... Może być ładna i deklarować cechy jak najbardziej pożadane przez poważnych facetów,a potem okazuje się że buja w obłokach i szuka księcia z bajki...