Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ldsada

JAKA PODUSZKA, JAKIE MIĘSO DLA 1,5-2L DZIECKA

Polecane posty

Gość ldsada

mam kilka pytań; drogie mamy: 1. gdzie kupujecie mięso dla dzieci 2. jak przyrządzacie to mięso żeby dziecko z chęcia zjadło - mój syn je tylko mielone, z reszty mięsa robi mu się klucha w buzi i wypluwa 3. jakie macie poduszki dla dzieci; syn ma taką płaską, ale myślęzeby mu ciut grubszą kupić

Gość dawnatika27
co do poduszki nie odp bo nie uzywamy. mieso mozesz mu zrobic pulpety z warzywami lub upiec w piekarniku pod pierzynka z jablka i marchewki i do tego pure z ziemniaka i cukini.miesko ma wtedy slodki smak

Gość dawnatika27
co do poduszki nie odp bo nie uzywamy. mieso mozesz mu zrobic pulpety z warzywami lub upiec w piekarniku pod pierzynka z jablka i marchewki i do tego pure z ziemniaka i cukini.miesko ma wtedy slodki smak

Gość lgjfgvb
Moja w tym wieku jadła schabowe,mielone,pulpety itp normalnie. A poduszka cienka zwykła bo ma łóżko z uniesieniem na głowie. Mięso kupuję w mięsnym, w carrefurze,lidlu itp

Gość ojtam ojtam
mięso takie jak my i tam gdzie kupie tam jest - poduszka płaska ale na boku ma większą bo śpi na łóżku to jak chce to sobie zmienia - ogólnie sie bardzo kręci w nocy

Gość Ubrania niewiele kosztują.
1. W sprawdzonych sklepach mięsnych lub w hurtowni w moim mieście. 2. Przyprawiamy i pieczemy, albo rzucamy na woka do jednogarnkówek, albo podsmażamy na oliwie lub rzepakowym i dodajemy do dań z piekarnika (zamiekanek), albo robimy kotlety w panierce, albo mielone, caasem tez podsmażamy i dusimy w garnku dolewając wody żeby mieć sos itd. U nas dzieci nie tykają zwykłego gotowanego mięsa, a takim z zupy to plują dalej niż widzą. 3. Ikea Len dla dzieci od 1 roku wzwyż.

1. W sprawdzonych sklepach mięsnych lub w hurtowni w moim mieście. 2. Przyprawiamy i pieczemy, albo rzucamy na woka do jednogarnkówek, albo podsmażamy na oliwie lub rzepakowym i dodajemy do dań z piekarnika (zamiekanek), albo robimy kotlety w panierce, albo mielone, caasem tez podsmażamy i dusimy w garnku dolewając wody żeby mieć sos itd. U nas dzieci nie tykają zwykłego gotowanego mięsa, a takim z zupy to plują dalej niż widzą. 3. Ikea Len dla dzieci od 1 roku wzwyż.

zapiekanek

Moja każde mięso zje (mielone, schabowe, pierś kurczaka, nawet nóżkę z kurczaka potrafi trochę obgryźć). Kupuję tam gdzie i nam tzn. w marketach, w mięsnych sklepach, w budkach na bazarze itp. Co do poduszki to moja nie używa, teraz ma katar więc jej dałam żeby miała wysoko głowę, ale i tak się w nocy przekręca i śpi bez poduszki.

Gość zonaKraka
1. tam gdzie dla siebie, w sklepie mięsno-wędliniarskim takiej sieciówki 2. niechętnie je, raczej nie ruszy kotletów, gulaszu, pieczonego mięsa, sosu z mielonego, pieczonego kurczaka itp. Zje właściwie tylko takie z zupy, więc do zupy daję rozdrobnione. A tak poza tym obiadów mięsnych raczej nie jemy to nie zmuszam, je za to dużo ryb. 3. Poduszkę ma płaską zupełnie, chyba dobrze mu się na niej śpi to nie kombinuję.

Gość zonaKraka
1. tam gdzie dla siebie, w sklepie mięsno-wędliniarskim takiej sieciówki 2. niechętnie je, raczej nie ruszy kotletów, gulaszu, pieczonego mięsa, sosu z mielonego, pieczonego kurczaka itp. Zje właściwie tylko takie z zupy, więc do zupy daję rozdrobnione. A tak poza tym obiadów mięsnych raczej nie jemy to nie zmuszam, je za to dużo ryb. 3. Poduszkę ma płaską zupełnie, chyba dobrze mu się na niej śpi to nie kombinuję.